някой може ли да сложи някъде снимките от тази тема на ауди че да не се регистрираме заради една тема
поздрави
Много интересна информация за 1Z двигателите на Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
):
Еми ако някой може да ги слага.....макар че повечето които биха могли да отговорят на въпроса имат регистрация и там!
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
При мен го има същият проблем с оборотите,но само когато е под 0*С и малко над нея,но това с 3000 оборота на място го няма("да пуши много яко"),ами започва да изпушва след 4000 оборота и то само черен дим,което е нормално за дизелите.Та значи ли това,че и на мен са се събрали въпросните стружки там където е казал колегата и трябва да се чистят?Аз си мислех че съм за центровка на помпата,защото такъв проблем съм имал с 1.9 ТД ААЗ мотор,но от прочетеното в АУДИ форума явно съм в грешка.Искам да питам,има ли и тук във нашият форум колега,който може да се справи с въпросният проблем?
- todor radev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много интересна информация за 1Z двигателите на Голф 3
и моята Голфетка беше със същите симптоми топла,студена се тресе цялата особено при тръгване,но след визитата при колегата Zinoto колата е друга нямя нищо общо с преди,и искам специално да му благодаря за работата която свърши и отношението към мен и моята машина,видях че момчето иска да свърши работа и да помогне с каквото може!
Върни се в “Дизелови агрегати”