Търси се идеалната семейна кола.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм за Вектрата. Приятел взе такава преди месец, производство м.11,1999 само че не е комби, с газов инжекцион 136 коня за 7000 лв с леки забележки, които оправи за 300 лв. Върви доволно, няма ръжда. Разхода каза че му е 8-9 газ с 120-140 км/ч.извънградско. От това по-добро не знам да се намери за тези пари. Иначе страшно ме кефи Пасата - даже повече от Аудито но много трудно хем да е читаво, хем да е новичко, хем да е престижно. Е няма как да стане.
И мен ме кефи пасат, но за семейна кола това дето ми е в гаража така ми легна на сърцето, че се колебаех точно 5 мин. преди да го отнеса. За семейството е супер, има си достатъчно екстри, умален вариант на вектра(няма кой знае каква разлика). 1 глас за вектра. Живот и здраве следващата ще е мерцедес(пак комби).
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Прегледах темата,но никъде не видях отзиви за Опел Омега например за това - http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Може да не е 2000 ама тя годината не кара колата. Ако тази кола няма някакви сериозно общоизвестни проблеми си мисля, че си заслужава много. Няма да е толкова скъпо обслужването, голяма е, хубав мотор,екстри колкото искаш, а за цената няма да говоря.
Може да не е 2000 ама тя годината не кара колата. Ако тази кола няма някакви сериозно общоизвестни проблеми си мисля, че си заслужава много. Няма да е толкова скъпо обслужването, голяма е, хубав мотор,екстри колкото искаш, а за цената няма да говоря.
zdravko_dimitrov1986 написа:Бюджета е около 9000лв. Така че мисля че няма да се включиме за фейслифтова Октавия. За бензиновият двигател по скоро мисля да е 1.8 или 1.6.За въпроса с въздушните възглавници да знаеш как стои.
прощавай ама какво му е на пасата , който имаш в момента съдейки по това което пише под ника ти ?????
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако не е тайна каква кола караш. Пасата е много добра кола, но случайно ако не си забелязал е на 18год. Вече е морално остаряла. И как разбра че ще ги набия за някои трошляк. Какво лошо има в това да си смениш колата. Темата не е за чешене на пръсти и на други там атрибути, просто искам да сме добре подготвени за избирането на автомобел.
Ако някой от модераторите, прецени че темата е за спам /въпреки че в нея няма нито едно такова мнение/ да я заключи. Аз мисля, че съм спазил правилата на форума, пък както те преценят.
Колегата ONE , ако иска да ми отговори на въпроса на лични за да не правим спам.
Надявам се темата да остане отворена за евентуални мои последващи вапроси. Благодаря
предварително
Ако някой от модераторите, прецени че темата е за спам /въпреки че в нея няма нито едно такова мнение/ да я заключи. Аз мисля, че съм спазил правилата на форума, пък както те преценят.
Колегата ONE , ако иска да ми отговори на въпроса на лични за да не правим спам.
Надявам се темата да остане отворена за евентуални мои последващи вапроси. Благодаря

zdravko_dimitrov1986 написа:Пасата е много добра кола, но случайно ако не си забелязал е на 18год. Вече е морално остаряла. И как разбра че ще ги набия за някои трошляк. Какво лошо има в това да си смениш колата. Темата не е за чешене на пръсти и на други там атрибути, просто искам да сме добре подготвени за избирането на автомобел.
пасата може да е морално остарял, но ако е добре гледан и поддържан ще ти служи много повече и по-вярно от която и да е "нова" кола за 9000 лв. повярвай ми, ако не можеш да отделиш поне двойно повече на тез пари, няма да си намериш читава кола , която да си заслужава парите и да е в класа на пасата (нити ще е толкова просторна-нали искаш семейна, нито толкова здрав и евтин за поддръжка) - верно ще е по-нова година (ако това толкова те грее) ама от там нататък......така, че посъбери повече пари и вземи нещо читаво - няма евтини и хубави неща

п.с.
аз съм пешеходец

и карам ботушки-бързоходки

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”