Нали? Друго си е да тръгва на 2000 и да стига до 7000MK4 написа:tonyno_gti написа:не знам какво удоволствие е колата да тръгне на 2000 оборота и да умре на 4000

Аха ,пак зехме да слагаме чиповете на AFN и другите подобрения за да вземаме старта на СТОКОВ ABF и накрая все пак ни минава ,няква тъпа атмосферка,при това скопена заводски ,:wink:The^Maniac Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 6:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Стоков АБФ и преди да сложа чиповете му зимах старта, но към 140-150 ме минаваше. Сега и на 180 съм пред него, като започва да стопява разлика. Може би към 200 пак ще ме мине, ама то такива скорости няма къде да се държат .... АФН-а върви много. И аз невярвах ама - факт
MK4 написа:tonyno_gti написа:ако ти се търси адреналин си земи 1.9TDI 131 или 150 коня. Няма такова удоволствие....
абе точно дизел-а не е за адреналин, не подлъгвайте човека, това си е кола за икономия, въпреки че с цените на нафтата вече и за това е трудна работа...
P.S.
не знам какво удоволствие е колата да тръгне на 2000 оборота и да умре на 4000
vw16v написа: ...а ако "стоковия"ABF земе,че стане с едни валчета,чип, генерация, портвана глава, олекотен маховик и ...
donervan написа:Здравейте, бъдещи колеги!
Планирал съм покупка на Golf 4, но се колебая между два мотора:
1,6-8 клапана и 1.8.
Еднакво читави ли са и двата мотора и върви ли толково повече 1.8-цата, колкото и гори?
Благодаря предварително на отзовалите се!
bocko85 написа:temata ne e to4no samo za benzini, a poglednete kolega nai dobriq motor za golf 4
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 107 госта