кофти миризма от парното ми ( климатика ) - решено
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
ами при мен се получи следното: след обилно пръскане (около минута) директно във вентилатора, наводних една платка, която се оказа важна за управлението на климатроника и той взе, че спря. късмет, че бях близо до сервиза за климатици и че не успях да прецакам някой елемент, та момчето успя да я върне към живот с внимателно почистване и презапояване.
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Използвах CRC AIRCO CLEANER -като пяна за бръснене пръска се като се махне филтъра на купето в кутията . Изчаквасе пяната да се втечни (около 15 - 20 мин.)След това пускате парното на топло и на максимум като през 5 мин. местите да духа първо в краката после към седалките и накрая към прозореца като държите вратите отворени а и капака също.
Мирише на пролет вече седмица.
Смених и филтър на купето
Пазете моторчето на парното - най добре го свалете докато пръскате и после го сложете да не стане беля .
Дано да съм ви бил полезен!!!
Мирише на пролет вече седмица.
Смених и филтър на купето
Пазете моторчето на парното - най добре го свалете докато пръскате и после го сложете да не стане беля .
Дано да съм ви бил полезен!!!
Последна промяна от markovgolf на Вто 27 май 2008 21:20, променено общо 1 път.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
The^Maniac написа:Колега, а това нещо от къде го взе и колко му е цената? Благодаря предварително.
Има го в евро 07 и ауто +
в евро 07 е около 15-20 лв. ама трябва да чакаш 3 дни
в ауто + незнам (питай по тел.) или http://autoplus.bg/images/downloads/Cat ... Europe.pdf