Може ли да дадете съвет къде да търся проблема
Свети лампата за ABS и TCS - !!!РЕШЕНИЕ!!!
Свети лампата за ABS и TCS - !!!РЕШЕНИЕ!!!
Здравейте, имам следния проблем: свети ми лампата на ABS и TCS. Колата ми е Seat Ibiza 2002 TDI 110 MK3. Нямах проблеми докато един майстор не ми извади бушона на ABS-a този който се намира над акомулатора, а не в купето. След като го сложи пак покарах 15м и ми светнаха лампите. Смени бушона с нов и го напръска с контактен спрей. Издържа около 1 седмица. Вчера сутринта потеглих пак минах 15м и ми светнаха лампите. При палене светкат и след това изгасват. Потлегям, карам малко и светват. Пробвах с друг бушон и пак да го напръскам със спрей, но без резултат. Днес изминах 80км и не светна лампата. Преди малко потеглих и пак светна... АБС-а си работеше и не ми е правил никакви проблеми, до махането и слагането на бушона.
Последна промяна от nanio на Сря 30 апр 2008 18:21, променено общо 1 път.
Не, по предницата нищо не е пипано. Вече установих някаква връзка/зависимост в светенето на лампата. Лампата светва когато и четирите колела направят по 3-4-5 оборота. Това ме навежда на мисълта че датчиците не се засичат правилно
. Лампата иначе светва и след като запаля си гасне, ако не мърдам колата не светва. Чак след като измина 10-20метра.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”