ABF Двигател В Golf/Jetta MK2 ???

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Сря 23 апр 2008 6:56

VR5 написа:Преди имаше тема за поставяне на арматурно табло от Голф 3 на Голф2 ако някой я намери да я сложи тук и отделно колегите които вече са минали по тоя път да споделят опит :wink:

Най-важното в темата беше ей тоя линк:
http://pajalle.com/cars.php?id=009&lang=en&page=1

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 23 апр 2008 8:39

кофтито Е че мн малко от нас англииски настроени младежи разбираме стария немски :lol: а аз съм виждал и тука такава тема маи в направи си сам ако не се лъжа :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 23 апр 2008 8:45

hilqdarka написа:
VR5 написа:Преди имаше тема за поставяне на арматурно табло от Голф 3 на Голф2 ако някой я намери да я сложи тук и отделно колегите които вече са минали по тоя път да споделят опит :wink:

:shock тоя какво причини на колата си не е истина...

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 23 апр 2008 8:54

Vizor написа:
hilqdarka написа:

:shock тоя какво причини на колата си не е истина...

все хубави работи и се случиха

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 23 апр 2008 9:58

Таблото бая го е мислил, толкова ли много се реже и напасват планки? :roll:

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Чет 24 апр 2008 21:36

Айде колеги които е правил тая галимация да сподели опит :wink:

pesho34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pesho34 » Пет 25 апр 2008 22:47

колега да взема да ти продам моита кола и да си решиш проблемите,4е си има и вси4ко,4е си къпих голф 4

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 26 апр 2008 9:42

pesho34 написа:колега да взема да ти продам моита кола и да си решиш проблемите,4е си има и вси4ко,4е си къпих голф 4

Е каква е? Ако е голф 3 не става, тук идеята е да се сложи мощния АБФ в 950КГ Голф2 ;) Или продаваш някой НП двойка? ;)

ПС.. Бях забравил кои кои е вече. :wink:

Последна промяна от Tinko на Съб 26 апр 2008 9:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 26 апр 2008 9:51

Tinko написа:
pesho34 написа:колега да взема да ти продам моита кола и да си решиш проблемите,4е си има и вси4ко,4е си къпих голф 4

Е каква е? Ако е голф 3 не става, тук идеята е да се сложи мощния АБФ в 950КГ Голф2 ;) Или продаваш някой НП двойка? ;)
Точно това има колегата Джета АБФ

GLI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GLI » Съб 26 апр 2008 9:59

Tinko написа:

Неее :D
Той ти предлага неговата джета, при която тази трансплантация е направена :)
Изображение

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Съб 26 апр 2008 12:19

Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят. :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 26 апр 2008 15:44

VR5 написа:Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят. :wink:

Колега като направиш 1 път трансплантация ще видиш какво е? Аз направих почти безобидна такава и мога да кажа че е голям филм. Хубаво е като имаш кола "ДОНОР"

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Съб 26 апр 2008 15:58

leonardo_vd написа:
VR5 написа:Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят. :wink:

Колега като направиш 1 път трансплантация ще видиш какво е? Аз направих почти безобидна такава и мога да кажа че е голям филм. Хубаво е като имаш кола "ДОНОР"

Аз отначало бях решил да взема само мотор със скорости и инсталация ама така не е сигурно какво точно ще ми трябва и затова взех направо цял така вътре ще е с троиковото табло с климатроник може би с айрбегове с салон от юбилейка с дискове на 280мм с 5 болта общо взето си мисля че ще стане хубав Голф.Със сигурност ще го направя,но всеки съвет би бил полезен а не тепърва да откривам топлата вода :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 26 апр 2008 16:10

Аз много съвети почерпих от форума. Така че ще има какво да научиш. За АБФ нищо не знам, така че аз не мога да ти помогна.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 26 апр 2008 16:35

Колегата пешко! Пусни малко снимки кое как си направил снимай я така готова да я видим! ;) :P :lol:

Върни се в “Силов тунинг”