Внимавайте къде си слагате ароматизаторите. Аз вече изпатих!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Съб 26 апр 2008 19:00

Brembo написа:Много кофти се е получило :? Аз мисля, че най-добрите са ароматизаторите тип консерви. За сега съм пробвал само Turtle Wax. Слагаш я на някое по-скрито място и забравяш, а и миризмата не е остра, а свежа :wink:

В костенурката е истината. Бях си сложил и в моята стая, ябълката е много яка :да:

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Съб 26 апр 2008 20:17

Аз ползвам ароматизотири които представляват малко стъклено шишенце с дървена капачка и голяма цветна връзка. Струват около 1,50лв. и според сезона траят от 2 до 4 седмици. Шишенцето го закачам отстрани на седалката където е врътката или лоста за регулиране наклона на облегалката. Така не се вижда да виси. Връзката я правя на по-голяма примка и оставям ароматизатора да виси. Не се опира на пластмасите, опира се само на тапицерията на седалката, но до сега не съм забелязал проблем.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Съб 26 апр 2008 22:28

Аз имам една консервичка на туртъла в багажника...долу горе стават... и на огледалото (според мен не е селско, кво му е) такова шишенце със дървена капачка, но съм му направил много къса връзката за да не се люлее и да ми олее нещо, че на един приятел му беше капало на скоростния лост и си беше а.ало мамата...

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 27 апр 2008 7:40

Понеже съм луд на тебе чистота на колата и ароматизатори и не можех дълго време да си намеря качествени аромати - тея на Амби Пур са ми израснали на гъза, а и само Антитабак ми харесва (бях си купил едни от Италия подобни на Амби Пур, ама миришеха 10 пъти по-добре, ама свършиха) - да се включа и аз. Сега ползвам на Ареон миризливците - в момента съм с този http://212.91.166.10/new/index.php?mod= ... duct_id=12

Иначе съм ползвал и тези -
http://212.91.166.10/new/index.php?mod= ... duct_id=16
И смятам че от последните Black Ice и Voyage са най-добри. Те, за да не висят и да няма проблеми, си ги закачам един в багажника и един на ръчката за отаряне на предния капак (може и от долната страна на капака на бушоните - просто защипваш връзката).

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Нед 27 апр 2008 9:08

Wish_Master написа:Зависи и през кой сезон ще го сложиш. Както казах моята кутийка замина за седмица. Беше миналото лято и много бързо се изпари и спъружи. Обаче през тази седмица не се стоеше в колата от миризма, няма как да го регулираш май май.

Ами то пише на тях ,че не трябва да са изложени на пряка светлина.Аз като я сложа под седалката и откарва към месец,че и повече.

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Нед 27 апр 2008 9:19

Bumer написа:разчитам на парфюма на женките да ароматизира
няма неприятни последици :lol:

За съжаление при мен има доста неприятни последици :(
А иначе една метална "костенурка" под седалката (само да не е пред въздуховода) изкарва поне месец и ухае на свежо :idea:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 27 апр 2008 10:01

жалко
аз за първи път виждам така да действа ароматизатор :shock :shock :shock
А моя е Амби Пур и надявам се няма опасност да се разтече :roll:

kuhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kuhi » Нед 27 апр 2008 13:22

Smoke написа:
тръба написа:...А ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, КАКВО ПРАВИ ТОЗИ БОКЛУК С БЕЛИТЕ ВИ ДРОБОВЕ,
аз съм пушач....мисля че ароматизатора ми е най-малкия проблем

:lol: определено!

Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tresto » Нед 27 апр 2008 13:40

Докато си пишех предишия пост в темата, и се нервирах на последствията от ароматизатора на колегата,взе че ми падна огънчето от цигарата на клавиатурата на лаптопа(стопени в крайщата 3 копчета) :banghead:
Да знаете ,че няма по подходяща тема от тази да си стопите копчетата :014: ,но нали са празници ,как да се нервираш :lol:

p.s Не правете това вкъщи mhihi

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 27 апр 2008 13:42

skotis написа:Аз имам една консервичка на туртъла в багажника...долу горе стават... и на огледалото (според мен не е селско, кво му е) такова шишенце със дървена капачка, но съм му направил много къса връзката за да не се люлее и да ми олее нещо, че на един приятел му беше капало на скоростния лост и си беше а.ало мамата...
освен консервите друго непризнавам :!:

Потребителски аватар
Beco_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Beco_ » Нед 27 апр 2008 19:42

Здравейте.
за мен най-идеалното място на ароматизатора е отпред при филтара които пречиства въздуха преди да го вкара в купето. слагам ароматизатори за климатик на цена около 90ст. и миришат само когато вентилацията работи. супер готино е и не ти пре4и никъде в купето.само на дигам леко пластмасата между мотора и стъклото и го слагам между ребрата на филтъра.(голф 3ка)

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Нед 27 апр 2008 23:42

абе и аз съм се замислял за тия ароматизатори за климатик дето ги продават в технополис и техномаркета... ако се сложи такъв при филтъра за купето колко ли ще трае... тия амбипур са яки миризливки ама много скъпо излиза- 6лв за 1-2 месеца... не ми се дават излишни пари... кефя се на аромат 1-2 месеца и после 4-5 гледам празното шишенце...

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 27 апр 2008 23:56

На мой приятел му се беше разкапал и тъкмо се беше изръсил за последен модел плеарче JVC.Резулата е на лице и до ден днешен.Развали му дисплея от лявата страна и повече там кадето беше преди ароматизатор не е сложил :)

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 28 апр 2008 7:35

Тия от кутийките са добро решение..но на мен една такава ми коства нов ГСМ..точно под таблото в празното пространство го бях сложил..и понеже студено..съм си пуснал парното...на същото място съм си оставил и телефона....кат се прибирам..бъркам долу да го извадя...и локва....телефона под "вода" а кутийката празна.. :shock :shock от тогава далече от топлото..а телефона в джоба :shock

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 28 апр 2008 14:41

Аз лично, съм най-доволен от елхичките - Wunderbaum или нещо такова беше, е най-добрият ароматизатор който съм ползвал. Миризмата не е натрапчива, държи доста време и цената не е висока!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”