Kакво ви е мнението за Skoda Felicia ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 26 апр 2008 22:54

По стечение на обстоятелствата имам доста опит с тази марка....Та с това купе и тоя мотор няма да имаш ядове, ръжда няма да има, частите са евтини, салона е приятен :wink:
Приятна експлоатация :!:

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Нед 27 апр 2008 1:01

Колега като гледам тази не е 99 -та ако беше щеше да е с другите фарове и решетка.Иначе като изпълнение са дървени аз имах честа да карам такава 1.9D беше доста пъргава но нямаше никаква шумо-изолация,от към ръжда на багажника и е най-слабото място тъпото на моята беше че беше с 2 airbag`s и нямаше жапка.Най-големия + е че Никой не я поглежда та затова можеш и отключена да си я оставаш няма да я пипнат

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

......

Мнениеот XIKS » Нед 27 апр 2008 9:05

Добре е за сега хубаво е че е много стегната и нетропа никъде вътре е като нова интериора е досто по дървен от на vw но все пак е за бащами на него му харесва много докара ни я познат със всичките документи сервизни книжки и тн.
На реални 133000км купена е от първи собственик като видях сниманата му карта е на 45г тва ми хареса че не е карана от някй младеж който да и е скъсал шортите от каране защота от бг повечето пола дето гледах бяха такива карани от 100 човека и адски занемарени.
За годината произведена е 98г 11месец тва е в документите и на стъклата иначе е регистрирана 99г
:) ами тва е засега е добре колицата времето ще покаже

Потребителски аватар
dragomir1402
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragomir1402 » Нед 27 апр 2008 9:53

колега имаме такова чудо вкъщи само че е 1.3 с шкодовия мотор 1995г., твоята определено е от преди фейс лифта, т.е с тази на жена ми са едно към едно на външен вид.
проблеми по колата-сменени всички прахозащитни маншони, ремонт на кормилна рейка, сменени предни дискове плюс накладки, задни спирачни цилиндърчета плюс накладки, едно гърне-май задното беше, голям проблем с ключалката на задната врата-там едни пластмасарии отвътре са доста чупливи.
сега това написаното да не те плаши повечето неща не бяха за смяна, просто я нагласих миналата годна защото жена ми искаше да е "сигурна" че колата е наред.
по двигателя-до настоящия момент-нищо не е пипано-на 188000 километра е -реални-това поне е сигурно-купувана е като нова в българия и съм и ги навъртял лично, пък и твоята е с друг мотор.
за корозията-прави са колегите-най вече около стъклото на петата врата, но иначе количката не е лоша, подходяща е за жена и за по възрастен човек-не е много пъргава, от първа до трата скоростите са доста "къси".
не знам с каква капачка за маслото си-но ако е шкодовата/тя е като тапа-не е на винт/ по добре и смени уплътнението че да не останеш без нея -личен горчив опит.
това е от мен дано съм ти бил полезен

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”