актове по домовете
актове по домовете
здравейте колеги!сутринта както се излежавах блажено на вратата се звънна,а отвън 2ма униформени ме търсят!викам си кво ли искат пък тия,а работата ква била-имам неплатен акт от 2007г. и те дошли да ми връчат наказателното!практиката била започнала от тая седмица(поне в Плевен)и аз и половината квартал имахме честта да сме от първите.С който говорих за първи път чува,но ако е така както господата полицай ми казаха в скоро май доста хора ще разберат!има ли някой колега който да е чул нещо или пък вече да са го търсили на вратата?
ре
Това не е истина просто. Някой знае ли колко е давността на един акт, щото аз имам един от година и три месеца, а никой не ме търси за постановление и само ми слагат някви печати на АКТ-а 

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Re: ре
Znajko написа:Това не е истина просто. Някой знае ли колко е давността на един акт, щото аз имам един от година и три месеца, а никой не ме търси за постановление и само ми слагат някви печати на АКТ-а
май около 5 години беше колега!
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: ре
pesho_sl написа:май около 5 години беше колега!

пс. А пици дали ще почнат да разнасят, че с тази дейност ще са назад с $

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пак се престарават явно. Преди 2 години, когато се заговори за строги санкции за неплатени актове и глоби от КАТ, реших като съвестен гражданин да проверя как стоят нещата и да си оправя сметките (че не ми се виси по опашки всички като се юрнат
)
Имах 1-2 фиша и 1-2 акта за последните няколко години - неправилно паркиране... е такива глупсти само.
Та отивам до "общината"
- ааа.....ама тя "общината" се премести, тука е само "данъчното"
В "общината"
- ааа... ама ние вече тука не събираме глоби. Ходи на "Триадица" еди кой си номер.....
Отивам, паркирам на 5 километра след 1 час обикаляне по преките...
Нахлувам в министерството, което събира глобите и горилите ме спират:
-Къде бе!
- Ми аз таковата, глобичките към КАТ да си платя.....
Отпращат ме към друг вход.
Там влизам - едни автоматични врати, едно чудо, една теснотия, инфирмация никъде за нищо. Не мога да вляза в сградата, само в тясното фоайе. Изчаквам някава служителка от "социални грижи" (защото и те се помещават там) и я питам за проблема ми (вече се чувствах смачкан).
Оказва се, че трябва да се обадя чрез телефоните монтирани на стената на съответен номер.
Обаждам се, искат ми ЕГН и ми казват че нищо не дължа
Почувствах се пълен глупак!!!
Е питайте ме кога ще ходя доброволно да си плащям глоби пак.
Това че са ви донесли "задълженията" на крак си е далавара направо аххахахахааххахах

Имах 1-2 фиша и 1-2 акта за последните няколко години - неправилно паркиране... е такива глупсти само.
Та отивам до "общината"
В "общината"
- ааа... ама ние вече тука не събираме глоби. Ходи на "Триадица" еди кой си номер.....
-Къде бе!
Там влизам - едни автоматични врати, едно чудо, една теснотия, инфирмация никъде за нищо. Не мога да вляза в сградата, само в тясното фоайе. Изчаквам някава служителка от "социални грижи" (защото и те се помещават там) и я питам за проблема ми (вече се чувствах смачкан).
Оказва се, че трябва да се обадя чрез телефоните монтирани на стената на съответен номер.
Обаждам се, искат ми ЕГН и ми казват че нищо не дължа

Това че са ви донесли "задълженията" на крак си е далавара направо аххахахахааххахах
ре
dimovcheto написа:Пак се престарават явно. Преди 2 години, когато се заговори за строги санкции за неплатени актове и глоби от КАТ, реших като съвестен гражданин да проверя как стоят нещата и да си оправя сметките (че не ми се виси по опашки всички като се юрнат)
Та отивам до "общината"
В "общината"
-Къде бе!
Обаждам се, искат ми ЕГН и ми казват че нищо не дължа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От колко време са ти били актовете?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”