Мисла да си зема поло обаче искам да ми кажете нещо повече за него. По точно 1.6 95-96 година от тоя модел.
mod edit: vasstop
заглавието "здравейте колеги" няма да помогне на никого в търсачката след време...
Приемам мнения за поло 1.6 95-96 година
- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
преди малко постнах обявата виж за какво става дума
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=

- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
Бате за поло повече от 3300-3500 не давай. След тая цифра си е пладнешки обир.Може да дадеш и 5 ама миналата година сега не.
Много ще останеш доволен.И АЕА и АЕЕ моторите са много добри.Моето е АЕА и ти казвам направо фърчи.пълна кола с багаж и 3-ма човека си вдига 140-150 и си ги държи без проблемос(тва на магистралата).А кат си си сам направо мисля че ше си напълни КМ-то.Аз още не съм пробвал дали го пълни.Най-много съм вдигал 180 ама си има мегдан на оборотомера и ше си ги шляпне 200 като стой та гледай.Надявам се да съм бил полезен.Взимай го!!!

Много ще останеш доволен.И АЕА и АЕЕ моторите са много добри.Моето е АЕА и ти казвам направо фърчи.пълна кола с багаж и 3-ма човека си вдига 140-150 и си ги държи без проблемос(тва на магистралата).А кат си си сам направо мисля че ше си напълни КМ-то.Аз още не съм пробвал дали го пълни.Най-много съм вдигал 180 ама си има мегдан на оборотомера и ше си ги шляпне 200 като стой та гледай.Надявам се да съм бил полезен.Взимай го!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, търси си Поло, след 97 - поне да знаеш със сигурност че ти покрива Евро2 по отношение на вредните емисии, че с тази екополитика, знае ли човек кога ще го нахендрят с по-високи данъци Те 95-96 затова вървят и по-евтино с 500-1000лв, или си вземи Сеат 97-а за същите пари, които даваш - не че са по-лоши
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”