Привет на всички колеги, Весели празници!
Искам да си взема Голф 3 2,0 16v 150 к.с. 1996г.с клима. Какво ще ми кажете за този мотор добър ли е. Как му е разхода , скъп ли е за подръжка. Който има такъв мотор на колата си моля да сподели...
mod edit: vasstop
Искам да си взема Голф 3 2,0 16v 150 к.с. 1996г.с клима
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Колега,с този мотор колата е меко казано бегачка...
Подръжката му е като на всеки VW,като изключим някой малко по-скъпи части,но не прекалено...
А за разхода-зависи от десния ти крак и от това в кой град си-за софия е нормално 13-15 на 100,а извън от 7.5 до 10-12 зависи от скоростта...
Весели празници....
Подръжката му е като на всеки VW,като изключим някой малко по-скъпи части,но не прекалено...
А за разхода-зависи от десния ти крак и от това в кой град си-за софия е нормално 13-15 на 100,а извън от 7.5 до 10-12 зависи от скоростта...

Весели празници....

- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
pesho34 написа:GTI_VW написа:Вземай колега аз карам GTI 115 коня и съм супер доволен. И един съвет от мен като го вземеш го закарай на диагностика да го погледнат и най вече центровката след като отидох с моя и ми бутнаха центровката разхода ми падна с 1-2 литра.
каква центровка бе колега АБФ няма центровка.....
Кое какво няма?
-
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:pesho34 написа:GTI_VW написа:Вземай колега аз карам GTI 115 коня и съм супер доволен. И един съвет от мен като го вземеш го закарай на диагностика да го погледнат и най вече центровката след като отидох с моя и ми бутнаха центровката разхода ми падна с 1-2 литра.
Кое какво няма?
голф3 2.0 16V АБФ няма какво да му центроваш по мотора
-
- Автомобил:
- Двигател:
pesho34 написа:andro_ написа:pesho34 написа:GTI_VW написа:Вземай колега аз карам GTI 115 коня и съм супер доволен. И един съвет от мен като го вземеш го закарай на диагностика да го погледнат и най вече центровката след като отидох с моя и ми бутнаха центровката разхода ми падна с 1-2 литра.
Кое какво няма?
голф3 2.0 16V АБФ няма какво да му центроваш по мотора
Аз не съм сменял ангренажа на АБФ,но кат гледам в аутодата там дават кои белези на разпр.вал,на колянов вал да се гледат.
Ако имаш предвид за делкото - да прав си,не дават белези за него,това е така,защото то си е на един от валовете.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”