Голф-3 - повдигане - 2.0i - синхро
- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
Голф-3 - повдигане - 2.0i - синхро

Последна промяна от strahil_toshkov на Съб 16 фев 2013 0:25, променено общо 1 път.
Да "дръпна" темата малко напред.Значи,Голфа е готов и вече върви от около 10-тина дена.Време достатъчно за да го тествам на различни терени.Очарован съм.Колата с лекота преодолява препрядствия,невъзможни за нормална кола 4х2.А и за "паркетник" има доста добри ходове на окачването.Даже и аз се изненадах,имайки предвид,че съм имал подобна.
Вдигната е реално с 10см(7см от окачване и 3см от гуми).Под праговете има 30см-достатъчно за да се движи по всякакъв черен път,без да задира отдолу.Двигателя е достатъчно мощен-движи се по 30 градусов наклон,без да губи мощност-невероятно...
Гумите са 195х65х15 с лети джанти и 30мм фланци,които съм си правил сам.Изглежда доста внушително за Голф.
Снимки,надявам се,че ще направим утре със Страхил,че се каним от седмица вече-срамота...
П.П.Интересно,забелязах,че с оригиналния размер(185х60х14)скоростомера показваше с 10км/ч повече от реалното(измерено с ГПС при 100км/ч),а сега е с 4км/ч по-малко.Това е разлика от 15% между двата размера гуми.
Вдигната е реално с 10см(7см от окачване и 3см от гуми).Под праговете има 30см-достатъчно за да се движи по всякакъв черен път,без да задира отдолу.Двигателя е достатъчно мощен-движи се по 30 градусов наклон,без да губи мощност-невероятно...
Гумите са 195х65х15 с лети джанти и 30мм фланци,които съм си правил сам.Изглежда доста внушително за Голф.
Снимки,надявам се,че ще направим утре със Страхил,че се каним от седмица вече-срамота...
П.П.Интересно,забелязах,че с оригиналния размер(185х60х14)скоростомера показваше с 10км/ч повече от реалното(измерено с ГПС при 100км/ч),а сега е с 4км/ч по-малко.Това е разлика от 15% между двата размера гуми.
- strahil_toshkov
- Контакти:

Последна промяна от strahil_toshkov на Съб 16 фев 2013 0:26, променено общо 1 път.
- strahil_toshkov
- Контакти:

Последна промяна от strahil_toshkov на Съб 16 фев 2013 0:26, променено общо 1 път.
- strahil_toshkov
- Контакти:

Уважаеми колега,трябваше да ти звънна за клиповете.Че се почна още от днес-3 часа в калта,първото закъсване...
.Две Витари ме вадиха повече от час на Бистрица...
.На влакче.Меджду другото,пистата от където излитат парапланеристите,я преодолях сравнително лесно.На 2-ката не и стигаше дУша последните 5 метра,където наклона прескача 30 градуса...т.е това,което си бях поставил за цел да постигна.Доволен съм!Голфа е изключително проходим за кола...

Колега,в тази тема показвам КАКВО съм направил,а не КАК.Има си форум "Направи си сам",ако реша ТАМ ще публикувам инфо и снимки как се прави всичко това.vasstop написа:Колега,
В тази тема не видях нищо полезно КАК НИЕ САМИ да си направим това, което ти си направил.
Видях само снимки на колата преди и след...
Много добре е станало според мен, но ако аз искам да си го направя с какво ми помага твоята тема за това?
Това тук е за любителите на марката,сред които съм и аз.Някои са фенове на "сваляне ниско",аз и други-на повдигане...

А на въпроса ти с какво ти помага всичко това,ако решиш да правиш нещо подобно,ми просто попитай...

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Добре, нека да видим?ninja_1 написа:Колега,в тази тема показвам КАКВО съм направил,а не КАК.Има си форум "Направи си сам",ако реша ТАМ ще публикувам инфо и снимки как се прави всичко това.
Това тук е Технически форум за VW Golf колега, а не форум кой какво си е направил.ninja_1 написа:Това тук е за любителите на марката,сред които съм и аз.
Питам...ninja_1 написа:А на въпроса ти с какво ти помага всичко това,ако решиш да правиш нещо подобно,ми просто попитай...
В нашата държава отговорността е лична и никой не може да те обвинява в нищо, ако някой друг реши да направи нещо, което е видял някъде, направено от някого си.ninja_1 написа::wink: Както виждаш знам как.И тестовете съм си правил сам,на собствена отговорност.Ако пусна снимки на окачването,има голяма вероятност някой,който не познава добре материята(нищо сложно,но все пак) да използва неправилен материял,с неправилна якост или размер и в резултат да го пишат по вестниците после(да не дава Господ).Това се нарича отговорност.Аз ТАКА ГО РАЗБИРАМ!!!
В случая направеното от теб.
Надявам се ме разбираш, а ако би бил така добър ще се радвам да видя снимки на окачването.
Благодаря за вниманието.
- strahil_toshkov
- Контакти:

Последна промяна от strahil_toshkov на Съб 16 фев 2013 0:27, променено общо 1 път.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
vasstop написа:Уважаеми колега,
В крайна сметка форума ни е за взаимопомощ, а не за реклама и търговия.

- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
Re: ГОЛФ-3 - ПОВДИГАНЕ - 2.0i - СИНХРО
Страшен е станал голфа.
А има ли значение каква е тройката за повдигането? Интересува ме ще стане ли на 1.9 TDI?
А има ли значение каква е тройката за повдигането? Интересува ме ще стане ли на 1.9 TDI?
- strahil_toshkov
- Контакти:
Re: ГОЛФ-3 - ПОВДИГАНЕ - 2.0i - СИНХРО

Последна промяна от strahil_toshkov на Съб 16 фев 2013 0:27, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”