e като е негова за какво ти иска наем той от него ли си я наема за да си я ползва?Stefan написа:Камерата си е негова и си я поддържа както трябва да се поддържа една камера
п.п. сорри колега ама найстина не сванах ...
fens_ написа:e като е негова за какво ти иска наем той от него ли си я наема за да си я ползва?Stefan написа:Камерата си е негова и си я поддържа както трябва да се поддържа една камера
п.п. сорри колега ама найстина не сванах ...
npu3pak написа:от Жълто:
стана Сиво:
Всичко струваше 500лв. в цената е включен труда, материялите, боята, боядисването и т.н. Всчико както трябва да е.
Разбирам да боядисват GOLF V за 1000 ++ лева... Кой се навива да даде 1000лв за Голф тройка която се кара всеки ден по улиците на България?![]()
canyoubounce написа:
Колега сичко хубаво, супер ми се вижда боята до колкото може да се види, ма не разбирам какво имаш предвид с това, че голф 3 се кара всеки ден по улиците на БГ ?!?! Че голф 4 не се ли кара всеки ден по улиците на БГ ?
canyoubounce написа:Тва е твоето мислене... аз не бих се занимавал с пръскания сам а и преставям си колко пръскат за 40 лева ?!?!? Детайла е около 100 + лева а камо ли цяла кола за 40лв хах
Ronin написа:canyoubounce написа:Тва е твоето мислене... аз не бих се занимавал с пръскания сам а и преставям си колко пръскат за 40 лева ?!?!? Детайла е около 100 + лева а камо ли цяла кола за 40лв хах
Колега още чакам мнение за боята на опела...за 40 лв....пръскане....155 лв. боя 20-30 лв...консуматив...220 лв....общо а хамалогията от мен....това е моят начин....
canyoubounce написа:Ronin написа:canyoubounce написа:Тва е твоето мислене... аз не бих се занимавал с пръскания сам а и преставям си колко пръскат за 40 лева ?!?!? Детайла е около 100 + лева а камо ли цяла кола за 40лв хах
Колега още чакам мнение за боята на опела...за 40 лв....пръскане....155 лв. боя 20-30 лв...консуматив...220 лв....общо а хамалогията от мен....това е моят начин....
Ти щот си тарикат за тва, аз па си плащам и не се занимавам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта