Mk4 R32 look
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
Тъй ли? И какво те кара да мислиш така?Znajko написа:фарове с Ангелски очи за мен отиват само на БМВ!
Re: ре
Passat_bs написа:Тъй ли? И какво те кара да мислиш така?Znajko написа:фарове с Ангелски очи за мен отиват само на БМВ!
Това мое лично мнение. Трябва ли да го обяснявам? Ангелските очи идентифицират марката БМВ. На която и да е друга кола са като подарени

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.cult-society.net/frameset.asp?site=company
Ето
Дже е по красива. В менюто избираш Company-Original Cult parts-VW-heckwischerabdeckungen
Можеш да ги видиш и в RIEGER каталога как изглеждат(моя е 2005г не знам в новите дали ги има.)
Ето

Можеш да ги видиш и в RIEGER каталога как изглеждат(моя е 2005г не знам в новите дали ги има.)
dude написа:днеска я гледах на НИМ, уникална стойка
грехота е да е такъв куц кон под капака човек, спри според мен с оптиката и навирай една турбина или нов двигател,
Ще го обесня и на теб! За всичко си има вриме имам няколко варианта да стане бърз но няма кинти в момента , а ако съдиш по твоя 1.6 че е куц кон може да направиме съпоставка!
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
kircheto написа:dude написа:днеска я гледах на НИМ, уникална стойка
грехота е да е такъв куц кон под капака човек, спри според мен с оптиката и навирай една турбина или нов двигател,
Ще го обесня и на теб! За всичко си има вриме имам няколко варианта да стане бърз но няма кинти в момента , а ако съдиш по твоя 1.6 че е куц кон може да направиме съпоставка!

neon написа:kircheto написа:dude написа:днеска я гледах на НИМ, уникална стойка
Да - предполагам че на твоята "R32" и идва силата от 18"-ките и "спортния" филтър?!
Най ми е смешно че на старата ми кола кат имаше малки селяниики до кусури на двигателя не се стигаше , са кат нема външни кусури търсите под вола теле, ако зема некаф двигател кво ли ще измислите за кусур!
П.П. ТЕМАТА Е ЗА ОПТИЧЕН а не СИЛОВ тунинг!