до кога се плаща данъка МПС?
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
до кога се плаща данъка МПС?
марабас:) докога се плаща данъка на МПС без там разни лихви и т.н.... и докога е тая 5% отстъпка знае ли някой? има ли опашки за плащане сега?... уф тия данъци кви пари гълтат само...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
DimoNN написа::shock![]()
уеуе мауе?!?!? тоя дан. калкулатор в мобилето нещо май не е у ред... иска и някакви килограми!??! от кога пък се изчислява и според килограмите... както и да е... пише ми 277лв данък!!! кво става бе ако е наистина така той е скочил двойно?!?!?!? нещо не е наред тука........
това къде е..? до сега рових, ама не го намерих...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DimoNN написа::shock![]()
уеуе мауе?!?!? тоя дан. калкулатор в мобилето нещо май не е у ред... иска и някакви килограми!??! от кога пък се изчислява и според килограмите... както и да е... пише ми 277лв данък!!! кво става бе ако е наистина така той е скочил двойно?!?!?!? нещо не е наред тука........
Нормално колега. Аз платих 340 лева за моя ГТИ 1.8т 150 коня. НЕ са го променяли последните 2-3 години спох
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:DimoNN написа::shock![]()
това къде е..? до сега рових, ама не го намерих...
Даваш на полезни и после в ляво ще го видиш
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
стига бе! ей тоя калкулатор http://www.epi.bg/calc_danak_auto.php изчислява точно колкото платих и мин. година... ако няма увеличение точно толкова трябва да платя и тая година... демек 151.80... тоя в мобилето е сбъркан нещо... освен нещо за софия да са вдигнали данъка (нали имаше някви съдебни спорове щото искаха да вдигат данъка)..... та не знам... ще ходя тия дни да питам коко дължа...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DimoNN написа:стига бе! ей тоя калкулатор http://www.epi.bg/calc_danak_auto.php изчислява точно колкото платих и мин. година... ако няма увеличение точно толкова трябва да платя и тая година... демек 151.80... тоя в мобилето е сбъркан нещо... освен нещо за софия да са вдигнали данъка (нали имаше някви съдебни спорове щото искаха да вдигат данъка)..... та не знам... ще ходя тия дни да питам коко дължа...
Да това смята добре точно толкова е без отстъпката 151.80лв а със 5% отстъпка съм платил 144.21лв. ама е до края на април отстъпката.
Аз съм със същия мотор като твоя 1.8 20v

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”