за октановото число на бензина
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз последно си сипвах няколко пъти от Power Racing 100 на Shell и не знам дали си внушавам, но половера харчи някъде около 20 процента и повече по-малко. Обаче като вървеж е супер, само леко като подам газ се усеща здрав ряз. Сипах от скъпарския бензин, защото като сипах А 95 на Лукойл колата ми почна да гасне по светофарите. Кой знае какво са ми набутали сигурно А 86 и колата вървеше едвам - едвам, а иначе много ги хвалят но това ми се случва вече за втори път там. Даже по едно време си помислих, че нещо ми е от колата и за това сипах от 100 октановия за да проверя. Оказа се че е от бензина. Лошото е, че Power Racing 100 на Shell е 2.42 някъде обаче със сигурност дава икономия колата и върви по - добре, само ближе бензина, а не се дави.
- PavlinPufi
- Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI PD
- Двигател: ATJ-2000
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- drumvarna
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
със сигурност не отговарят октановите числа,или поне ако ги сравним с чуждите бензини!!в щатите има 89,92 а 95 и нагоре си се водят мого спортни!!моя съквартирант си караще цяло лято с 89 и колата си вървеше супер а си беше морга(стара имам предвид)
аз мисля че не би трябвало да им разлики с бензина в другите евро страни,ама май само така си мисля!!
аз карам с 95 и не съм кой знае колко доволен,слагал съм и добавки,но според мен само ръмжи повече двигателя!!
ще пробвам следващия път с 100 окранов и ако няма съществена разлика ще си карам с 95,докато не ми писне и не сложа газ!!
аз мисля че не би трябвало да им разлики с бензина в другите евро страни,ама май само така си мисля!!
аз карам с 95 и не съм кой знае колко доволен,слагал съм и добавки,но според мен само ръмжи повече двигателя!!
ще пробвам следващия път с 100 окранов и ако няма съществена разлика ще си карам с 95,докато не ми писне и не сложа газ!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”