ще стане като поставка за яйца !!!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

ще стане като поставка за яйца !!!

Мнениеот freestyler911 » Съб 26 апр 2008 15:03

Колеги , как се справяте с проблема .

Спирам си колата , и си я оставям пред блока.
На другия ден , гледам колата вдлъбнатина на десния преден калник , ама такава , все едно някой си отворил вратата и я тряснал в мойта кола ......

След 3 дена още едно такова , на задна дясна врата , пак от някой главоч който не си пази колата респективно не пази и моята .

Много е неприятно , направо побеснях !!!!

Кажете , дайте съвет , вие как се справяте , ама махнете това с натискането на ламарината от вътрешната страна ....... не ми е до майтапи .

Имам я тая кола от 1 месец , и имам чувството че ще стане като поставка за яйца след време ....

АПЕЛИРАМ , ХОРА , ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ , ПАЗЕТЕ И ЧУЖДИТЕ !!!!!

Потребителски аватар
ecstasy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ecstasy » Съб 26 апр 2008 15:12

Човек, освен с по дебели ножове си нямам на представа как да я предпазиш :roll: Наистина идеоти има много и дори леко си се разминал :wink: Препоръчвам ти да си смениш мястото за паркиране щото явно някой не му пука там за колата ти... Апак ако случайно го разбереш кой е му надухай вратите с монтажна пяна да неможе си влезне в колата и готово - неможе да си отвори вратите респективно неможе да ти удари и колата :lol: /това в кръга на шегата/

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Съб 26 апр 2008 15:42

това с дебелия нож е оферта , ама това с пяната бие рекордите :twisted: В КРЪГА НА шЕГАТА !!!

Потребителски аватар
ecstasy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ecstasy » Нед 27 апр 2008 9:13

Ами съвсем на скоро на един приятел му завариха така буса щото беше спрял пред гараж :lol: После с много псуване и напъване отвориха вратите, но боята и уплатненията са отишли на кино, а буса му е на месеци :wink:

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пон 28 апр 2008 1:31

И аз имам същия проблем вдлъбнатинки по вратите, че и някаде одрана боя. Направо ми я направиха дроб. Слизат от колата и дрян в моята не пазят тапанарите мръсни мислех да ходя до застрахователната ама ко да ги занимавам и да я оправят пак ше стане така за един месец, затова почнах да и търся места да не е на ъгал да не е близо до коли чудя се вече каде да спирам че много марлячи ама то простаци те кога са имали такава кола че да пазят те няма и да имат. Хората с джиповете и БМВ-тата как оспяват да ги опазят незнам особенно черните шапка им свалям. Ама те и завода ква боя са им сложили и лак на тес полута да не го погалиш и са дере много мек лак и тенеке.

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Пон 28 апр 2008 20:03

лака и тенекето са си добре , аз преди имах бмв , и имах пак тоя проблем , оправия май няма , освен да спираш на недостъпни места, ама и там тпаци , аз в една кална локва спрях последно да не минават хора покрай колата и да не паркират наблизо , аз друг начин не виждам , и в калта май ще си спирам.

Простаци много особенно в софия , където за нещастие живея и аз , инак по малките градове не е така.

Ама и с бмв и бенц или с москвич с теглич , все тая , простака си е простак и пак ще си засуче вратата така че да те тряасне .... незнам , аз и на охраняемите паркинги им нямам доверие ....

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”