Колеги , как се справяте с проблема .
Спирам си колата , и си я оставям пред блока.
На другия ден , гледам колата вдлъбнатина на десния преден калник , ама такава , все едно някой си отворил вратата и я тряснал в мойта кола ......
След 3 дена още едно такова , на задна дясна врата , пак от някой главоч който не си пази колата респективно не пази и моята .
Много е неприятно , направо побеснях !!!!
Кажете , дайте съвет , вие как се справяте , ама махнете това с натискането на ламарината от вътрешната страна ....... не ми е до майтапи .
Имам я тая кола от 1 месец , и имам чувството че ще стане като поставка за яйца след време ....
АПЕЛИРАМ , ХОРА , ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ , ПАЗЕТЕ И ЧУЖДИТЕ !!!!!
ще стане като поставка за яйца !!!
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- ecstasy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човек, освен с по дебели ножове си нямам на представа как да я предпазиш
Наистина идеоти има много и дори леко си се разминал
Препоръчвам ти да си смениш мястото за паркиране щото явно някой не му пука там за колата ти... Апак ако случайно го разбереш кой е му надухай вратите с монтажна пяна да неможе си влезне в колата и готово - неможе да си отвори вратите респективно неможе да ти удари и колата
/това в кръга на шегата/

- freestyler911
И аз имам същия проблем вдлъбнатинки по вратите, че и някаде одрана боя. Направо ми я направиха дроб. Слизат от колата и дрян в моята не пазят тапанарите мръсни мислех да ходя до застрахователната ама ко да ги занимавам и да я оправят пак ше стане така за един месец, затова почнах да и търся места да не е на ъгал да не е близо до коли чудя се вече каде да спирам че много марлячи ама то простаци те кога са имали такава кола че да пазят те няма и да имат. Хората с джиповете и БМВ-тата как оспяват да ги опазят незнам особенно черните шапка им свалям. Ама те и завода ква боя са им сложили и лак на тес полута да не го погалиш и са дере много мек лак и тенеке.
- freestyler911
лака и тенекето са си добре , аз преди имах бмв , и имах пак тоя проблем , оправия май няма , освен да спираш на недостъпни места, ама и там тпаци , аз в една кална локва спрях последно да не минават хора покрай колата и да не паркират наблизо , аз друг начин не виждам , и в калта май ще си спирам.
Простаци много особенно в софия , където за нещастие живея и аз , инак по малките градове не е така.
Ама и с бмв и бенц или с москвич с теглич , все тая , простака си е простак и пак ще си засуче вратата така че да те тряасне .... незнам , аз и на охраняемите паркинги им нямам доверие ....
Простаци много особенно в софия , където за нещастие живея и аз , инак по малките градове не е така.
Ама и с бмв и бенц или с москвич с теглич , все тая , простака си е простак и пак ще си засуче вратата така че да те тряасне .... незнам , аз и на охраняемите паркинги им нямам доверие ....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”