Mk4 R32 look

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 28 апр 2008 14:56

Да бе тва ясно, събирай кинти и мятай едно 1.8Т след време. :да: и тогава кефа ще е пълен.

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Пон 28 апр 2008 19:59

а няма ли вариянт да се сложи някакво турбо на 1,6?ще има ли ефект?

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 28 апр 2008 20:25

golf777 написа:а няма ли вариянт да се сложи някакво турбо на 1,6?ще има ли ефект?

Има ама смисъла е никакъв. За тези пари ще му мушне 1.8Т даже и ще го поназоба.

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Пон 28 апр 2008 22:17

Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи :?:

Потребителски аватар
Znajko
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот Znajko » Пон 28 апр 2008 22:30

Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи :?:

:kef:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Вто 29 апр 2008 9:13

И аз това искам да кажа.Че не трябва колата да ти е бърза за да е красива.Ся верно че е по-гъзария,ама по гъзария е да ти е красива. :wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 29 апр 2008 11:21

Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи :?:

Аз съм по-скоро на мнение, че всички бързи коли трябва да са красиви, амааааа.......... повечето приличат на поизрязано войнишко канче! :?
П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....
Просто смятам, че съм успял да постигна някакъв горе-долу приличен баланс от изброените качества, което ме радва! :wink:

Потребителски аватар
Mapa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mapa » Вто 29 апр 2008 12:35

neon написа:

Аз съм по-скоро на мнение, че всички бързи коли трябва да са красиви, амааааа.......... повечето приличат на поизрязано войнишко канче! :?
П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....
Просто смятам, че съм успял да постигна някакъв горе-долу приличен баланс от изброените качества, което ме радва! :wink:

С чиста съвест казвам, че твоя голф е един от най-красивите и е бърз :) :applause:

пп Чакам още снимки от колегата, няма смисъл от коментари :)

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Вто 29 апр 2008 21:44

russonera написа:И аз това искам да кажа.Че не трябва колата да ти е бърза за да е красива.Ся верно че е по-гъзария,ама по гъзария е да ти е красива. :wink:

Гъзария-гъзария ама като се наредиш на колонката на бензина ти става лошо малко и се чудиш имаше ли смисъл заради едната гъзария всеки път даси набутан
Неможе всички да карат бързи коли, тогава няма дае интерсно и пак някой ще трябва да има по-бърза и така всеки път :banghead:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 29 апр 2008 21:49

russonera написа:И аз това искам да кажа.Че не трябва колата да ти е бърза за да е красива.Ся верно че е по-гъзария,ама по гъзария е да ти е красива. :wink:

Гъзарията е селско нещо. Аз мога да кажа че ако спря 1-ката и колегата 4-ката повече зрители ще има 1-ката. :wink: От лични наблюдения говоря. Така че е важно и какво сърце има, нооооо колата е станала много добре и ще се надявам да и сложиш и подобаващо сърце.

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Вто 29 апр 2008 22:47

neon написа:П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....

Ти не, ама една голяма част от форума, които са просто зрители биха спорили, че е точно така. :wink: И тази голяма част не визирам себе си. Просто съм говорил с доста народ и повечето са на едно мнение по въпроса "А на Неон двойкатаааа :P" :twisted:

kircheto

Мнениеот kircheto » Сря 30 апр 2008 7:04

leonardo_vd написа: Аз мога да кажа че ако спря 1-ката и колегата 4-ката повече зрители ще има 1-ката.

Бате точно тва от теб не го очаквах, ма верно ли си мислиш че 1-цата ще фане повече зрители , леле немога да спра да се смея :lol:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 30 апр 2008 7:21

neon написа:

Тук вече не мога да не се намеся, защото аз имам един поизрязан, бърз и красив драгстер, поне според мен :lol: :lol: :lol: и когато искаш да си един от най бързите не може да не се лишиш от някое излишно железце. Друг е въпроса, когато бегачката е улична, само, че аз там карам бавно :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 30 апр 2008 11:23

Ицо, не ми се сърди, но ти окастри един страшно красив автомобил, за да го направиш драг бегач. Ама тоя бегач не може да се сравнява с оригинала, който беше направил! Знаеш по-добре от мен, че ако я направиш с перфектна оптика ще изгубиш на пистата ценно време - тоест или имаш красив автомобил за каране по улиците, или орязан драг бегач. Двете неща едновременно не стават ( а и както знаем Широко-то по улиците не го караш). А иначе за драг автомобил е доста красив - чакам другото Широко. :wink:
П.П. Имам предвид и това, че бая народ има окастрени коли, дето не стават нито за писта, нито в града, ама т'ва е др. тема!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 апр 2008 14:10

kircheto написа:........ма верно ли си мислиш че 1-цата ще фане повече зрители , леле немога да спра да се смея :lol:

Може да пуснем анкета ..... но няма да ти хареса резултата .... 8)

иначе колата ти на мен лично ми харесва ...имам забележки относно някой от елементите и към вниманието към детайла като цяло, но си мисля че ще изчистиш всичко това като си готов...... успех в начинанието :)

Върни се в “Оптичен тунинг”