Mk4 R32 look
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
ре
Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи
Аз съм по-скоро на мнение, че всички бързи коли трябва да са красиви, амааааа.......... повечето приличат на поизрязано войнишко канче!

П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....
Просто смятам, че съм успял да постигна някакъв горе-долу приличен баланс от изброените качества, което ме радва!

neon написа:Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи
Аз съм по-скоро на мнение, че всички бързи коли трябва да са красиви, амааааа.......... повечето приличат на поизрязано войнишко канче!![]()
П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....
Просто смятам, че съм успял да постигна някакъв горе-долу приличен баланс от изброените качества, което ме радва!
С чиста съвест казвам, че твоя голф е един от най-красивите и е бърз

пп Чакам още снимки от колегата, няма смисъл от коментари

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
russonera написа:И аз това искам да кажа.Че не трябва колата да ти е бърза за да е красива.Ся верно че е по-гъзария,ама по гъзария е да ти е красива.
Гъзария-гъзария ама като се наредиш на колонката на бензина ти става лошо малко и се чудиш имаше ли смисъл заради едната гъзария всеки път даси набутан
Неможе всички да карат бързи коли, тогава няма дае интерсно и пак някой ще трябва да има по-бърза и така всеки път

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
russonera написа:И аз това искам да кажа.Че не трябва колата да ти е бърза за да е красива.Ся верно че е по-гъзария,ама по гъзария е да ти е красива.
Гъзарията е селско нещо. Аз мога да кажа че ако спря 1-ката и колегата 4-ката повече зрители ще има 1-ката.

neon написа:П.П. Никога не съм спорил (или дори помислял) че моята кола е най-бързата; най-красивата; най-скъпата; с най-хубавата музика.....
Ти не, ама една голяма част от форума, които са просто зрители биха спорили, че е точно така.

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа:Dorian написа:Красавец е станал голфа и незнам защо във форума цари мнението че всички красиви коли трябва даса бързи
Аз съм по-скоро на мнение, че всички бързи коли трябва да са красиви, амааааа.......... повечето приличат на поизрязано войнишко канче!![]()
Тук вече не мога да не се намеся, защото аз имам един поизрязан, бърз и красив драгстер, поне според мен

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Ицо, не ми се сърди, но ти окастри един страшно красив автомобил, за да го направиш драг бегач. Ама тоя бегач не може да се сравнява с оригинала, който беше направил! Знаеш по-добре от мен, че ако я направиш с перфектна оптика ще изгубиш на пистата ценно време - тоест или имаш красив автомобил за каране по улиците, или орязан драг бегач. Двете неща едновременно не стават ( а и както знаем Широко-то по улиците не го караш). А иначе за драг автомобил е доста красив - чакам другото Широко.
П.П. Имам предвид и това, че бая народ има окастрени коли, дето не стават нито за писта, нито в града, ама т'ва е др. тема!

П.П. Имам предвид и това, че бая народ има окастрени коли, дето не стават нито за писта, нито в града, ама т'ва е др. тема!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kircheto написа:........ма верно ли си мислиш че 1-цата ще фане повече зрители , леле немога да спра да се смея
Може да пуснем анкета ..... но няма да ти хареса резултата ....

иначе колата ти на мен лично ми харесва ...имам забележки относно някой от елементите и към вниманието към детайла като цяло, но си мисля че ще изчистиш всичко това като си готов...... успех в начинанието