Вратите на полото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Вратите на полото
А бе колеги имам много тъп и същевременно странен въпрос. Имам чувството, че предните врати са ми прекалено разработени. Имам предвит че се затварят като на лада. А задните не са така, те са като на европейска кола. Може ли да се оправи тва или по-добре да не се захващам?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Така!Взимаш Отверка!отваряш предните врати,отстрани където е механизма има едно крастато болче отстрани на дръжките,развиваш го,дърпаш дръжката,праскаш ако искаш за по хубаво с проникващо масло,после като дръпнеш дръжката има една бяла зъбчатка която се върти забравих само дали се затяга или се развива зада се отваря леко!Това е философията(от там се регулира,Отваряното,ако ти е трудно!),нищо сложно,ако го направиш ще стане отварянето се едно нова си я купил!Сега за Затварянето, на самото купе кадето е маханизма на вратите го почисти и Смажи<и на вратите също(добре е с Такова Проникващо масло зада праснеш в механизмите и да проникне навсякаде,после затваряй и отваряй да се по смажи Добре и си готов,аз мойте така ги Оправих!!!! 

The_Machine написа:Как така разработени?
Трябва да се затварят с трясък или пък не се движат на пресекулки и не законтрят на положенията на ограничителя?
Ами като я бутна леко и се чува тряскане, а като затворя задната се чува едно такова все едно е мерцедес. Това имам предвит под разработване. Иначе ОК ще погледна машинките.