И това ако не е съдбааа....
Съвременните хора - резултат от древна ядрена война....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали е вярно или не, но изследването е породено от редица отделни открития. Ако не се лъжа, '92-ра излезнаха статии за намерени останки от войник на над 25 000г. Огромна част от историята на еволюцията ни е позната след "големия студ", а това от какво е той, все още са само теории. Не намирам нищо невъзможно и в тази теория.
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
сигурно е вярно, щом го пише
анатема за невярващите, забележете цял екип от наса плюс френски учени, ама какви са що са не се казва, пък и от кога наса се занимава с древни цивилизации
но така ще да е било, то след като ни обясниха че няма баташко клане, що да не сме се моделирали с ядрен взрив, даже една мисъл ме е обзела -ами тия от бойна звезда галактика-като открият земята и тя се окаже населена от циклопи-леле ужас, дали сценаристите са го предвидили
анатема за невярващите, забележете цял екип от наса плюс френски учени, ама какви са що са не се казва, пък и от кога наса се занимава с древни цивилизации
но така ще да е било, то след като ни обясниха че няма баташко клане, що да не сме се моделирали с ядрен взрив, даже една мисъл ме е обзела -ами тия от бойна звезда галактика-като открият земята и тя се окаже населена от циклопи-леле ужас, дали сценаристите са го предвидили
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Туй май мяза на една статия излязла преди 20-30 години в един весник за едни огромни плъхове дето нападали хора и живели в подземията в Москва.Оказа се ,че репортерката прочела един научно фантастичен разказ в руски весник и решила да пише без да разбере ,че това е разказ побликуван за някакъв конкурс а не публикация с истинска стойност.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”