Поради многото лични, ще драсна в темата, защото всички питат едно и също , та става въпрос че :
Докато дойдат мойте фарове (Ситроен Ц4) и на колегите от ситроен форума, от които дойде инфото- поръчка ще има. (или не се откажаем, като ни писне , тъй като чакаме повече от два месеца

) .
Ето малко разяснения относно поръчките :
1.Правиш си акаунт в сайта.
2.Избираш си това което ти трябва.
3.Плащаш с PayPal, защото с банков превод , таксата е 15 Euro. (така се нахендрих 1-ят път)
4.Почваш да чакаш , защото никой не те еб...ва, че съществуваш. Обаждаш се няколко пъти по телефона (обикновенно към 10 сутринта като всеки път обесняваш на различни хора за какво иде реч) и седмица след това (обажданията) идва и-мейл , в който, ако си късметлия ти пише кога ще ти пратят нещата и колко ще ти е транспорта. ( 25 Еuro e do BG за един продукт, 29 за 4 , 35 за 6 и т.н)
Ако не си късметлия обаче, в и-мейла пише, че в момента ги нямат налични и ще трябва да изчакаш около седмица, което е "неистина"
Преди месец им се скарах и им обясних, че поръчвам от името на VW и Citroen Клуб България ( общо над 25 000 човека)и сме силно разочаровани. От тогава имам назначен човек, който отговаря за мен

и за поръчките ми. Облагодетелстван съм с отговори до 2 работни дни по е-майл.
С две думи за желаещите: събирате се с повече от 4 по-скъпички неща ( така разходите са по-пренебрежими) и почвате по точки от 1 до 4
Лошото е , че когато нещата са примерно 5 или 6 , ще има 2-3 от тях , и няма да искате да Ви ги пратят защото ще има два пъти трянспорт

и се почва едно чакане.... :9 Аз съм пуснал един дълъг списък , от който отмятят при всяка тяхна доставка, и пращат към БГ