Какво ще ме посъветвате за това Голфче

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 28 апр 2008 22:53

Ам .......колега разлика почти няма.......е има де.Ето тук малко отговори на твоите въпроси, http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=124 , а на много други въпроси много ровене във форума и доста четене.А ти каза "тва ми е първата кола" или нещо подобно, ти взели ли го това GT :?:

Потребителски аватар
Kaparzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kaparzo » Пон 28 апр 2008 22:57

Освен фаровете,то и ауспуха и не е стандартния за GT модела с два накрайника.Закарай я в сервиз за пълен преглед,покарай я и ако на теб ти хареса,няма кво да се чудиш.....и да не забравиш да се пазариш

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Пон 28 апр 2008 22:59

Ами утре ще ходя да го прехвърлям :wink: .
!овека от който го взимам му е направил центровка на предницата , на газовата уредба сменениса и някви други нещица ,газовата е FULL и е Италианска.Гумите са кофти ама за тва лято стават :). Няма музика но пък за смедка на това салона е в отлично запазено състояние.Има някви драскотини по предния капак.
Абе взимам го и го почвам без да се занимавам с смяна и тем подобни :)

Смятам че си струва 6000лв.

Потребителски аватар
Kaparzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kaparzo » Пон 28 апр 2008 23:04

Абе взимам го и го почвам без да се занимавам с смяна и тем подобни :)

Смятам че си струва 6000лв.[/quote]

Дано да е така,но да знаеш че много често в началото все нещо сдава багажа.Като го постегнеш обаче няма грешка.
И честита придобивка :lol: :lol: :lol:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 28 апр 2008 23:06

Според мен са многооооооо 6к, ама след като си си решил да го вземаш без преглед от човек който си разбира от тези неща, а не че газовата е на FULL.Той ако иска и с пълен резервоар бензин да ти го дава, ако е събирал поглед и е понаправен заради продажба.......незнам не се хвърлял така, че от чувала с п_тк_т_ да не хванеш х_я.Ти си знаеш, УСПЕХ :D

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Пон 28 апр 2008 23:20

честото и от мен,като прибавим че колата има климатроник и газов инжекцион и е 97 набор -може би си струва,но аз лично такива пари не бих дал за каквато и да е мк3, мн. безаварийни :drive

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Вто 29 апр 2008 1:28

Утре като ходя да го прехвърлям и ако всичко мине ОК.От къде мога да си взема лепенка на "VW Club"

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 29 апр 2008 5:27

прочети тук за стикерите:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=48334

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 29 апр 2008 9:12

aiptek написа:Утре като ходя да го прехвърлям и ако всичко мине ОК.От къде мога да си взема лепенка на "VW Club"

Като го вземеш да не забравиш да се похвалиш! Все още няма да ти честитя, но според мен си направил добър избор!

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 29 апр 2008 10:05

golf avenue написа:честото и от мен,като прибавим че колата има климатроник и газов инжекцион и е 97 набор -може би си струва,но аз лично такива пари не бих дал за каквато и да е мк3, мн. безаварийни :drive

Аз нещо пропускам ли ????Ама май никъде не пише за ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН.......???защото ако не е газов инжекцион ситуацията става много интересна.... :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 29 апр 2008 10:16

joker написа:
golf avenue написа:честото и от мен,като прибавим че колата има климатроник и газов инжекцион и е 97 набор -може би си струва,но аз лично такива пари не бих дал за каквато и да е мк3, мн. безаварийни :drive

Аз нещо пропускам ли ????Ама май никъде не пише за ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН.......???защото ако не е газов инжекцион ситуацията става много интересна.... :wink: :wink: :wink:

ше е от КАТ у сервиза.

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Вто 29 апр 2008 10:29

Цената е приемлива само ако е с Газов Инжекцион ... ако е обикновенна газова даже май е минус ...

Климатроника според зависи дали е в добро здраве или не би могъл да ти бъде голям разход ... До колкото съм запознат (не много) климатрониците създават повече проблеми от климатика ...

Така, че взимай ако наистина колата е добре и има Г.И иначе цената е висока ...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Вто 29 апр 2008 10:39

webdude написа:Цената е приемлива само ако е с Газов Инжекцион ... ако е обикновенна газова даже май е минус ...

Климатроника според зависи дали е в добро здраве или не би могъл да ти бъде голям разход ... До колкото съм запознат (не много) климатрониците създават повече проблеми от климатика ...

Така, че взимай ако наистина колата е добре и има Г.И иначе цената е висока ...

Ааами минус.....направо си е беля!Що ми се струва,че продавачът е ял попарата на газовото и сега търси да я надроби на някой друг.....?!

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Вто 29 апр 2008 10:44

Абе колата била нов внос дрън-дрън, на мен ми се стува че е много добре удряна защо иначе да е с едносекционен фар, налли е GT :?: А за гаста и да с обикновена газ може да няма проблем, ама 6000 лв, ама нали е FULL :D

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Вто 29 апр 2008 11:01

blinder написа:Абе колата била нов внос дрън-дрън, на мен ми се стува че е много добре удряна защо иначе да е с едносекционен фар, налли е GT :?: А за гаста и да с обикновена газ може да няма проблем, ама 6000 лв, ама нали е FULL :D

Да бе да....я прочети какво пишат колегите в газовия раздел на форума баш да този ДВГ и за изискванията към монтираното газово устройство...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”