Какво ще ме посъветвате за това Голфче
- tunerGTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то попринцин колата си е направена да си върви на бензин, ама че ние си слагаме газ си е наш проблем и си носим отговорността и последствията понататък.Аз лично вече 8 месеца съм с тази кола от гаража - АЕК и съм с обикновена газова и да чукна да дърво дасега не ми е дала ни веднъж проблем, а карам доста - средно 2000км на месец.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
blinder написа:Абе то попринцин колата си е направена да си върви на бензин, ама че ние си слагаме газ си е наш проблем и си носим отговорността и последствията понататък.Аз лично вече 8 месеца съм с тази кола от гаража - АЕК и съм с обикновена газова и да чукна да дърво дасега не ми е дала ни веднъж проблем, а карам доста - средно 2000км на месец.
Всичко е въпрос на случайност...ама като се случи става бая скъпичко....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
stefan4o написа:А това, че е с газова не е ли предпоставка, че е на много километри колата? Според мен не бързай да се хвърляш, тук във форума има доста по-добри оферти от тази кола...
И това....ама и другото,ако е на РЕАЛНИ 144 000 км(дето не ми се вярва много)то значи,че с тази газова нещо не е както трябва и не се кара много....
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
joker написа:stefan4o написа:А това, че е с газова не е ли предпоставка, че е на много километри колата? Според мен не бързай да се хвърляш, тук във форума има доста по-добри оферти от тази кола...
И това....ама и другото,ако е на РЕАЛНИ 144 000 км(дето не ми се вярва много)то значи,че с тази газова нещо не е както трябва и не се кара много....
Тва от 140 000 до 190 000 си е направо класика в жанра ...
144 000 или 145 000 особенно
dimitars написа:Хубава е колата,но има 1 недостатък според мен.101 к.с.Данъкът за над 100 к.с. май е доста висок в сравнение с примерно 90 к.с.Разликата в мощноста не е голяма.Ако искаш да караш мощна кола-по-добре 150 к.с.Да си заслужава.
миналата година ми взеха 20-на кинта данък. тази още не съм го платил.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
blinder написа:Абе има си отделна тема, кой колко данък е платил, тук просто имаше запитване дали е читав голфа, а някой намекна, че данъка му ще е много голям - хад 100 лева.Не е нужно тук да си пишите колко ви е данъка след като заглавието не е "кой колко данък плати на колата си"
Съгласен съм, но се почуствах длъжен ...
Все пак колегите които не са запознати подвеждат човека ...
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- idoll
- Автомобил:
- Двигател:
.......
ей колега какво стана?взе ли голфа?казвай не се "срамувай"!!!
поздрави
поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”