Фаровете се включват сами при даване на контакт?!?
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фаровете се включват сами при даване на контакт?!?
Здравейте, става дума за Пасат Б4 95г., 1,6 101к.с. комби.Когато дам на контакт, фаровете сами се включват...без да съм завъртял копчето за фарове на таблото.Габаритите отзад обаче не светят в това време. Когато дам ключа за светлините в положение вкл. фарове, и габарита се включва.Забелязах също че когато дам мигач по време на движение, и натисна спирачка мигача спира да мига...пусна ли спирачката, продължава
.Някаква утечка ли има отзад при стоповете си мислех да не е..имам трети стоп, вързан е към едната крушка отзад за стоп светлините,досега не е правил проблеми...незнам, колеги ако се сещате нещо, ще съм Ви благодарен!

- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:

Нямам DRL, проблема се появи преди дни....Слагах скоро газов инжекцион, той нали има също компютър който си комуникира с този на колата, да не би нещо да се бърка от там работата..незнам Embarassed да не казвам някоя глупост Smile
Нищо не пробвай, ми бегом при майсторите дето са ти правили газовата!

Нали преди това не е имало проблеми!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не, едва ли тези, дето са слагали газовата имат нещо общо в случая.
Просто нямат работа там.... макар, че... знае ли човек къде са бучнали плюса
Според мен просто ти е залепнал ключа за фаровете (къси), за това и не се включва габарита. Предполагам, че и предните габарити няма да са ти включени. А съвпадението с поставянето на газовата може би е случайност.
Все пак- огледай от къде вземат '+' газаджиите.
Просто нямат работа там.... макар, че... знае ли човек къде са бучнали плюса

Според мен просто ти е залепнал ключа за фаровете (къси), за това и не се включва габарита. Предполагам, че и предните габарити няма да са ти включени. А съвпадението с поставянето на газовата може би е случайност.
Все пак- огледай от къде вземат '+' газаджиите.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колеги, и без това ще ходя на проверка след първите 500км. при газаджиите за да видят как работи,и ще ги накарам да ми покажат откъде е взет плюса и да видят имат ли пръст в тази работа
.Ще си проверя и ключа на таблото дали е залепнал...Ще кажа като има развитие, за да знаят в последствие и други колеги ако им излезе подобен проблем
.