Здравейте колеги, имам 2 въпроса към вас.
1. Смятам да си сменям чистачките с Bosh AiroTwin. Мога да си ги намеря от Германия за 50лв., но на всички комплекти пише, че са за Бора след 06/02г. въпреки, че размерите са точно коatо за моята кола-475/530мм. Моята кола е тази от "гаража"-Бора 2000г.модел, 1,6-101коня. Според вас ще има ли проблем с монтажа на тези чистачки на мойте пера(927S е модела на чистачките).
2. Искам да си направя втори ключ за колата. Засега имам 1 който е сгъваем.. Когато търся из нета намирам ключове, но всичките имат серийни номера. Аз как мога да разбера серийния номер на моя и другото което искам да попитам за ключа е дали ще има проблем с честотат на ключа. Според мен (не на 100%) моя предава на 433MHZ, a има и на 433,9 и 434MHZ.
Всички тези стоки ги намерих в ebay.de.
Ще съм ви благодарен за споделеното мнение.
RESPECT.
2 въпроса за Bora
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей.Ако чистачките които искаш да вземеш имат адаптори за старото рамо тогава няма проблем, ще станат но ако нямат няма как да стане, захващането е друго.За алармата, ако не е на същата честота няма да работи с твоята кола затова търсиш наи близката честота до твоята и при някоя фирма която се занимава с аларми могат да ти я настроят.Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”