Първо искам да благодаря на всички колеги, които ми помогнаха!
А сега за "случката" в КАТ:Искат да се представят големия и малкия талон на колата + номерата. САМО ТОВА! Попълва се ДЕКЛАРАЦИЯ , където избираш едно от двете: частен имот /посочваш адреса/ или за скраб. От КАТ ти дават декларация за данъчното. Там носиш копие от него, а оригинала, който дават в КАТ, го пазиш. ТОВА Е ВСИЧКО!!!!! Видях мой познат, който ми каза, че са го глобили 300 лв. за това че нямал номера, когато отишъл да си бракува колата. Ако имате още въпроси-ще отговарям!!!!!
Как да бракувам кола в КАТ?:(
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
ZAD19 написа:Имаше такъв случай пред мен. Бяха всички наследници, разписаха се всички, мисля че носеха освен талона, номерата и УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ. Най-важното-всички наследници трябва да присъстват. Дано да съм полезен!!!!
Мерси много! А дали може да се мине с нотариално заверено пълномощно от наследниците, в което изрично да е упоменато бракуването на автомобила, или трябва те лично да присъстват в
КАТ?
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сьщо има и друг пиниз ако ги няма номерата, от кварталния си по местоживеене подаваш молба че са ти откраднали номерата тои ще ти издаде една белешка която да ти послужи пред КАТ. Аз имах навремето една стара жига, бях я спрял от движение само от 1996г и всичко точно до миналата година 2007 , гледам излязал и данак. Отивам в КАТ ааа трябва да се бракува казват, как викам аз веднага ами каза сьс номерата каза и така, а аз ни номера нищо, ни талон. Бях я дал на един приятел за части. Че за това полицаите ме светнаха, отиваш при кварталния и както казах по нагоре, само че минава кьм 20 дена докато ти издаде белешката
.

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
За да не пускам нова тема :
Моята жига и дадена преди години на един ром от Самоков с пълномощно
Миналата година се свързах с него (по щастлива случайност) и той ми каза че унищожил колата - м...та му
Казвам му:
Дай ми номерата и талоните и няма да те закачам, той почна да шикалкави
Днес цял ден се занимавам д адвокати, нотариуси и другата седмица трябва да хода до Самоков да му връча нотариалната покана за доброволно изпърнение на зделката по прехвърляне на колата
Възможно ли е тук в София да стане бракуването на колата без номерата( да речем че си върна талоните)?
От къде мога да взема тази информация
Дайте ми съвет какво да направа ?
Благодаря Ви предварително
Поздрави
Моята жига и дадена преди години на един ром от Самоков с пълномощно

Миналата година се свързах с него (по щастлива случайност) и той ми каза че унищожил колата - м...та му

Казвам му:
Дай ми номерата и талоните и няма да те закачам, той почна да шикалкави

Днес цял ден се занимавам д адвокати, нотариуси и другата седмица трябва да хода до Самоков да му връча нотариалната покана за доброволно изпърнение на зделката по прехвърляне на колата

Възможно ли е тук в София да стане бракуването на колата без номерата( да речем че си върна талоните)?
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
petko5 написа:За да не пускам нова тема :
Моята жига и дадена преди години на един ром от Самоков с пълномощно![]()
Миналата година се свързах с него (по щастлива случайност) и той ми каза че унищожил колата - м...та му![]()
Казвам му:
Дай ми номерата и талоните и няма да те закачам, той почна да шикалкави![]()
Днес цял ден се занимавам д адвокати, нотариуси и другата седмица трябва да хода до Самоков да му връча нотариалната покана за доброволно изпърнение на зделката по прехвърляне на колата![]()
Поздрави
Ако не ти даде номерата и талоните не можеш да я бракуваш. По принцип е така. Може с помощта на някой познат да намериш вратичка все пак.
Не ти ли ги даде обяви колата за открадната.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”