Плувен басейн в Бургас (за почивните дни)?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Плувен басейн в Бургас (за почивните дни)?

Мнениеот emdless4 » Сря 30 апр 2008 9:49

Колеги, кажете хубави плувни басейни в Бургас, които да работят между 1 и 6 май? Става въпрос да може да се плува в тях, т.е. да има коридори, тия хотелските не вършат работа. И хигиената да е на някакво ниво все пак, че в София какви работи чувам... :shock

P.S. та идеята е, че съм в Бургас за почивните дни, някой ако му се пие бира, или има случайно регионална среща :beer

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Сря 30 апр 2008 13:48

Има 2 -ва басейна но те май не работят в събота :? . И другия вариант са хотелите в Аквата има хубав басейн и Хотел България :patriot

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 30 апр 2008 14:06

produxan написа:Има 2 -ва басейна но те май не работят в събота :? . И другия вариант са хотелите в Аквата има хубав басейн и Хотел България :patriot

Добре, но кои са първите два басейна, за които говориш? Принципно дните, които ме интересуват са петък, събота, неделя, понеделник - но нали сега са празници, и не знам как ще се работи :(

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Сря 30 апр 2008 19:22

Колега преди малко минах покрай младежкия дом и басейна бачка само в събота до обяд :? А другия не работи в почивните дни и е голяма мизерия :?

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 30 апр 2008 22:36

produxan написа:Колега преди малко минах покрай младежкия дом и басейна бачка само в събота до обяд :? А другия не работи в почивните дни и е голяма мизерия :?

Мерси за инфото, днес един колега ми каза за младежкия дом, че имало басейн там, ще се пробвам там в петък или събота сутрин :drunk :snorkel01

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Вто 06 май 2008 18:46

такаааа, значи на Младежкия Дом басейна не работеше по празниците, ама то в Бургас всички не работят по време на празници май :drunk Иначе сезона свършвал, и ми казаха че тази седмица ще го затварят за ремонт. Дерзайте, плувци!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”