Актуално инфо за пътя Разград-Търговище, някой има ли?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Актуално инфо за пътя Разград-Търговище, някой има ли?
Ще съм много задължен!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas написа:Пътят е АД.Карай внимателно и бавно дупките са много.Има2-3 участъка около 1км. в окаян вид.Също можеш да питаш и ваще хора които идваха на събора в Търговище.
За кой път ми говориш - аз говоря за този от Разград (Завод за антибиотици) нагоре по баира за Попово, не за разклона на Пътя за Шумен.
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Я се уточнете за какво става въпрос.
1. От завода за антибиотици по пътя нагоре е за Търговище, а не за Попово (не че не може за Попово през Търговище, но си има и по-пряк път - Благоево-Ломци-Кардам).
2. Питаш за Разград-Търговище, а намесваш и Лозница.
3. Пътища от Русе до Попово има няколко.
За състоянието на пътя Разград-Търговище последните ми впечатления са от есента, и не бяха чак толкова лоши.
1. От завода за антибиотици по пътя нагоре е за Търговище, а не за Попово (не че не може за Попово през Търговище, но си има и по-пряк път - Благоево-Ломци-Кардам).
2. Питаш за Разград-Търговище, а намесваш и Лозница.
3. Пътища от Русе до Попово има няколко.
За състоянието на пътя Разград-Търговище последните ми впечатления са от есента, и не бяха чак толкова лоши.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Прясно инфо от вчера и днес, "гарнирано" със снимки. Пътят е Разград - Манастирско - Трапище - Бистра - Давидово - Търговище. Снимките са на най-лошите участъци. Дори и на тях можех да си карам на четвърта. Лошите участъци са три-четири. В никакъв случай не бих нарекъл този път "ад" - не казвам че така трябва да бъде, но има и много по-зле.