аз предните накладки и шенкела ги боядисах жълти а ламарината зад диска и спирачния апарат червени
жълти са и задните барабани
Боядисване спирачни апарати стъпка по стъпка...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Anbuch написа:Единият барабан вече го изтърках,грундирах и боядисах. Ако не беше това щях още да търкам -басси свалих му и трите кожи
http://images22.snimka.bg/004907449.jpg
А с какво търка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ре
яки са стаанли 

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днеска ставам надъхан облечен за целта. С всичко под ръка и отивам на мегдана ( щото е най широк
) и започвам разглобяването.
Обаче с жената се скарахме брутално още ме сърби гъза колко ли ме е псувала.
И се почват проблемите долу праговете изгнили не мога да дигна колата да сваля предните гуми.
Отивам отзад дигам някак и хоп първата стана бонбон. Дигам втората на първо пръскане съм и заваля дъжд направо напсувах жената до 10000 коляно. Стана на топчета задна лява
.
Един въпрос няма от къде да взема хубав крик от големите да си дигна колата от моста, как да процедирам ?
Моля за съвет сега с пръстнати 1 и половина апарати

Обаче с жената се скарахме брутално още ме сърби гъза колко ли ме е псувала.
И се почват проблемите долу праговете изгнили не мога да дигна колата да сваля предните гуми.
Отивам отзад дигам някак и хоп първата стана бонбон. Дигам втората на първо пръскане съм и заваля дъжд направо напсувах жената до 10000 коляно. Стана на топчета задна лява

Един въпрос няма от къде да взема хубав крик от големите да си дигна колата от моста, как да процедирам ?
Моля за съвет сега с пръстнати 1 и половина апарати

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Adnan написа: Един въпрос няма от къде да взема хубав крик от големите да си дигна колата от моста, как да процедирам ?
Защо ти е? Вдигни я с крикчето и после я подпри с нещо читаво-трупче или някакво желязо(аз имам железни вагонетки и вършат чудесна работа) на някоя греда от долу и си бачкай спокойно.

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Adnan написа: Един въпрос няма от къде да взема хубав крик от големите да си дигна колата от моста, как да процедирам ?
Защо ти е? Вдигни я с крикчето и после я подпри с нещо читаво-трупче или някакво желязо(аз имам железни вагонетки и вършат чудесна работа) на някоя греда от долу и си бачкай спокойно.
Не мога толкова да я дигна за да сложа нещо да я подпря.
Нещо други идеи как да я повдигна с обикновения крик

Здравейте на всички !!!
Към Adnan :
Вземаш от някой приятел/познат/съсед един такъв крик, избираш си някое здраво място по ходовата част и вдигаш .
Понеже няма да е много стабилно е добре да имаш подръка някое трупче или резервна гума, които бързо да подложиш и поосвободиш тежеста от крика .Преди имах доста поизгнил Опел и така го вдигах .
Крика на снимката е от Нисан, но мисля че и на италианските коли са подобни .
Към Adnan :
Вземаш от някой приятел/познат/съсед един такъв крик, избираш си някое здраво място по ходовата част и вдигаш .

Понеже няма да е много стабилно е добре да имаш подръка някое трупче или резервна гума, които бързо да подложиш и поосвободиш тежеста от крика .Преди имах доста поизгнил Опел и така го вдигах .
Крика на снимката е от Нисан, но мисля че и на италианските коли са подобни .