П.П към модовете: Ако заключите темата плс дайте линк към съществуваща такава.. аз не успях да си отговоря с търсачката
И пак за джантите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
И пак за джантите
Такааа знам че са писани 1000 теми за джанти, ама точно такава не намерих.. Та, въпросът ми е, с какво да си изчистя джантите, при положение, че са старички, лакът им явно се е развалил и навсякъде има полепнало феродо...
П.П към модовете: Ако заключите темата плс дайте линк към съществуваща такава.. аз не успях да си отговоря с търсачката
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:мерси, то и аз писах там, ама проблемът е, че по моите джанти има полепнало феродо, което хич не е малко и със Meglio не става.. има някакъв ефект, но далеч не е както трябва..
Тогава пръскай с Meglio, чакай 15мин. и после играй с по-грубичка четка. Работи - пробвано! В много автосалони го използват!
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
icefire написа:мерси, то и аз писах там, ама проблемът е, че по моите джанти има полепнало феродо, което хич не е малко и със Meglio не става.. има някакъв ефект, но далеч не е както трябва..
Колега и при мен имаше доста,слушай сега,колкото и смешно да прозвучи,вземи една стара-твърда,четка за зъби,но да е Естествен косъм... напръскай мръсотията,изчакай малко и търкай с четката.
Айде успех и пусни някоя снимка след почистването...
П.п Никой не пуска снимки да видим как са му станали джантите след почистването,до колкото се сещам само аз имам качени снимки.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
MiroslavStanchev написа:Колега и при мен имаше доста,слушай сега,колкото и смешно да прозвучи,вземи една стара-твърда,четка за зъби,но да е Естествен косъм... напръскай мръсотията,изчакай малко и търкай с четката.Не се шегувам,втория път като ги почиствах,използвах този вариант с четката за зъби
Айде успех и пусни някоя снимка след почистването...
П.п Никой не пуска снимки да видим как са му станали джантите след почистването,до колкото се сещам само аз имам качени снимки.
Към четката за зъби вземи и добави и паста за зъби, става бонбон