Брава на заден багажник на пасат В5...Помощ?

Техническа и сервизна информация за Passat
apv
Автомобил:
Двигател:

Брава на заден багажник на пасат В5...Помощ?

Мнениеот apv » Чет 01 май 2008 0:21

Здрвавейте...Преди няколко дни установих, че задният багажник на колата не се заключва. Поразрових се из темите във форума, но така и не открих сходен проблем. Вчера реших да погледна за какво става въпрос, но успях да сваля само кората на капака и до там. Ако някой има някаква идея или съвет по проблема ще съм много благодарен. Проблемът е, че багажникът не се заключва, но при заключена кола като го отвориш алармата започва да пищи. Още по-лошото е че немога да пробвам да го заключа и с ключа, тъй като той влиза до половина в ключалката...явно и тя е прецакана. Благодаря ви предварително

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 01 май 2008 3:11

Щом ти влиза ключа до половина значи има нещо вътре ;)
Алармата ще ти свири много ясно нали е закачена за курето от което свети и осветлението в купето ;)

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Чет 01 май 2008 7:41

mr_bush написа:..... нали е закачена за курето.....

закачено за кое... mhihi

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Чет 01 май 2008 16:40

мисля че централното ти е с компресор ако е така провери да не се е откачило маркучлето от машинката или е да не е скъсано някаде компресора би трябвало да е в задния десен кланик от към багажника , ако си с електрически машинки най вероятно е изгоряла провери я като и пуснеш ток от стопа ако щракне си е ок лоша връзка някаде успех

didkopitko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkopitko » Вто 13 май 2008 22:44

Здравейте! Включвам се ''малко'' късно по темата, вероятно вече си поправил ключалката, но искам да споделя, че и аз имах същия проблем преди около месец. Оказа се, че езичето на бравата е счупено и моторчето е за смяна. Двете ми струваха около 80-100 лв.

Върни се в “Passat”