въпрос за полуоски на 1300

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
sniper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sniper » Чет 01 май 2008 20:39

Jossy прав си но не мисля че е чак толкова трудно това сменяне на тези болтове а и плюс това за съжаление аз не познавам майстори които да са специалисти по костенурките, а и трето омръзна ми да се занимавам с така наречените "майстори" до сега за каквото и да съм търсил такъв все съм си имал купища проблеми и затова гледам колкото е възможно повече сам да се оправям, а пък и нали за това е този форум да си помагаме за точно такива немного сложни неща. Само с две три напътствия и готово, хора които са го правили един два пъти с две думи ще обяснят.
Полуоските вече са вън от скоростната кутия, но и скоростната кутия свалихме защото дъното ще ходи на песакоструй.
stenly_r мисля да не свалям самите ламели от предния турсион както ти казваш сигурно след това ще си имам проблем. Ако имаш човек да свърши тази работа с шарнирите ще се радвам да помогне.
BuGmaN аз изваждането на старите шарнири ще го направя по един или друг начин, но ме притеснява това, че тъй като се вадят трудно дали ще могат да се сложат само с почукване.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 01 май 2008 21:07

Сваляй си4ко!
Като извадиш торсионите ги лепиш или ги връзваш, какъв е проблема?
Носиш носачите на преса да избият старите шарнири и набият новите - елементарно е!

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 01 май 2008 23:49

Ще стане с почукване, стига да тръгнат правилно, което зависи от теб... и не се шашкай толко, сваляй всичко де се сетиш и тва е, тая кола си има много специфики, но ние ги знаем и ще помагаме - няма проблем... :wink:

Потребителски аватар
izuman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

За шарнирите!

Мнениеот izuman » Вто 20 май 2008 11:35

в сервиз, Радиал на ул. Париж и Искър. Там избиват/набиват!!!

Върни се в “Air Cooled & Boxer”