.::Individual's::.MK4 R32-Look
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Джантите бяха малко проблемни но се оправиха с малко пари и вече не се продават,ще се вземат и нови гуми,вчера махнах и катализатора и бучнах тръба и това си каза думата,колата върви доста доволно за кола с 18" и си ги носи без проблеми
Има още много много работа по нея направо ме боли главата като си го помисля,почвам да събирам пъри за окачване и да оправя двигателя,до можеби 2-3 седмици колата ще се направи от към тази си част и се очаква да е към 130 магарета

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа ще става все по-красив и по-красив. От днеска има вече и BOSCH AERO TWIN чистачки и малко други шукарии. Катализатора определено си беше запушен, защото след махането му колата започна по-добре да върви, но има още неща за правене по нея. Още бая работи имат да се правят, за да върви поне колкото Пасатора.
- BoosTDIt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хмм ...от дългогодишен >>TDI<< опит най сърде4но препоръ4вам нещо от този тип....ина4е 6е има да туркаш търкаш и миеш...
нестига 4е Голфарите само се мърсят отзад ами и ТДИ с 2 гърнета като му сложи ...представям си ...
тея брони са .:R - Line перфектно си ходят предната..
ю
www.dubtechnik.com
иии..(ли4но мнение само) верно земи ги мани тея лед-та отзад...
ae 4ao boy.
нестига 4е Голфарите само се мърсят отзад ами и ТДИ с 2 гърнета като му сложи ...представям си ...
тея брони са .:R - Line перфектно си ходят предната..

www.dubtechnik.com
иии..(ли4но мнение само) верно земи ги мани тея лед-та отзад...
ae 4ao boy.
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- BoosTDIt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не те критикувам... даже съм много дале4е от критика.
попиваи информатзия.нещо само ще се роди.няма нужда идеш и да си дадеш парите за нова броня.какви магии могат хората да направят например от 2-3 брони взети заедно на деншните времена ,...мали мали.
лепила,фиберглас и въображение :Д
самият факт 4е си се спрял на заводски тунинг говори сам за себеси...
вси4ко е в малките детайли, стилът който VW-te вкарват в съртцата на феновете е 1 много то4но и ясно изразен който не може да се сравни с никой друг стил на тунинг на които и да били автомобили и хората от цял свят с те4ение на времето постоянно развиват ,развинтват и фантазията си но въпреки това пак оспяват да го запазят някакси във времето свързвайки 1вата генерация модел с последната. Някакси стилат ти ще "порастне" с теб, с те4ение на времето.
нещо май ми е трудно за обясняване но сум сигурен 4е ще ме разбереш/те.
laterz
opa zabraih,
ama 4e sum grub..тя колата ти е нова..
да ти е 4естита и сас здраве да си я карша
попиваи информатзия.нещо само ще се роди.няма нужда идеш и да си дадеш парите за нова броня.какви магии могат хората да направят например от 2-3 брони взети заедно на деншните времена ,...мали мали.
лепила,фиберглас и въображение :Д
самият факт 4е си се спрял на заводски тунинг говори сам за себеси...
вси4ко е в малките детайли, стилът който VW-te вкарват в съртцата на феновете е 1 много то4но и ясно изразен който не може да се сравни с никой друг стил на тунинг на които и да били автомобили и хората от цял свят с те4ение на времето постоянно развиват ,развинтват и фантазията си но въпреки това пак оспяват да го запазят някакси във времето свързвайки 1вата генерация модел с последната. Някакси стилат ти ще "порастне" с теб, с те4ение на времето.
нещо май ми е трудно за обясняване но сум сигурен 4е ще ме разбереш/те.
laterz
opa zabraih,
ama 4e sum grub..тя колата ти е нова..
да ти е 4естита и сас здраве да си я карша
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Ааа седи мирен тука още не са изсрали в тая тема, що прайш 90 коня да изглежда Р32 , мъртъв двигател, купи си 1.8т ,мойта ретро кола ако я сложиме до твойта ще гледат само мойта !
ПП имам предвид че още некой не се е обадил що прайш тди 90кс кат Р32 като в мойта тема!
ПП имам предвид че още некой не се е обадил що прайш тди 90кс кат Р32 като в мойта тема!
Последна промяна от kircheto на Пет 02 май 2008 12:58, променено общо 1 път.
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Individual написа::roll: Нещо неможах да те разбера
Прочети и разбери.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=68341