значи отидох в полицията,говорих с оперативния и написахме жалба,на следващия ден занесох документите на телефона,фактурата и гаранционната карта(копия)
Случката става в понеделник но днес си взех новата лична карта,трябва ли да отида и да им кажа че е сменена,защото на жалбата ми написаха номера на Л.К.
въпросче за откраднат телефон
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
pugsy написа:значи отидох в полицията,говорих с оперативния и написахме жалба,на следващия ден занесох документите на телефона,фактурата и гаранционната карта(копия)
Случката става в понеделник но днес си взех новата лична карта,трябва ли да отида и да им кажа че е сменена,защото на жалбата ми написаха номера на Л.К.
да,добре би било.тъкмо ще разбереш дали са задвижили търсенето.
успех и търпение

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lilo_stich написа:аз да ти кажа че ги намират стига да си казал на полицаите.занимават се дори и след 3 месеца да е ,намират ги.скорошен пример:обраха майка ми на орион(ПУ ПУ ПУ гадове)киснене в 9РПУ 3 часа и 2 месеца чакане телефона се намери в някакъв мангал,който за съжаление майка ми не го е видяла ,иначе ако го беше видяла и разпознала го чакаха 2 години на топло.така че ако си спазил процедурите(въпреки многото чакане) имаш шанс да ти го върнат.на много хора не им се занимава със смяната на ИМЕЯ
Много си прав само че винаги има едно но, запомнете че полицията си ги знае и си работи с тях, когато ги хванат започва шоуто. Аз имах такъв подобен случай мойта приятелка беше нападната около 8ч. в вечерта преди три години след като се прибираше от работа, двама я настигат отзад, като единият я пръска със спрей в очите а другият я бута на земята. Спрея беше уникален, добре че беше с очила два часа след тва и горяха бузите кошмар направо. Та викам си аз ще ги открия ако ще да обърна земята, така и стана след една седмица ги открих и двамата и отидох в полицията /може би тук ми е грешката/ и им казах на коя охранителна камера има запис. Та ченгетата я викнаха и уж да и пуснат записа /да обаче не/ те и разпечатват на един лист снимчица със супер миниятюрни физиономии и я питат разпознаваш ли някой от тях и тя естествено казва не. При което аз много ядосан им вдигам луд скандал но уви нищо. След като мина известно време /година/ от полицията се обаждат, че ги били заловили и то как след проследяване на IMEI . Единият бил дал gsmа на майка му да го ползва. И кво следва държавата почва да ги съди, викат те на дела за свидетел, ти ходиш губиш време и нерви, заставаш лице в лице с този дето го съдиш според мен тотален кошмар. Бавят делото и накрая си плащат пичовете и ги освобождават без никакви проблеми. Ти получаваш писмо което е отправено до всичките им жертви на престъпниците и както до самите тях. Вътре в писмото много внимателно са описани както твоят адрес така ии техните и после като разбираш че са на свобода почваш да се притесняваш дали няма да те навестят или издебнат около блока и т.н. Общо взето е тва. Накрая съжелявах че сам не съм им обърнал внимание

В случая на колегата лошото, е че много лесно се сменя IMEI на тази моторола

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”