Най-голямата глупост, която сте извършили на пътя.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tomata-1667
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tomata-1667 » Пет 02 май 2008 8:27

ISRalien написа:
Tomata-1667 написа:Понаплясках един неадекватен шофиор които беше много надут причината беше че не си направи сметка когато псува кои точно трябва да напсува /та с две думи водача които набих беше с регистрационен номер еднакви цифри искарал рака от стаклото и беше решил да направи эадрастване на централно крастовище эа това че човека просто реши 5мин да си лафи с някои си там и стана колона от 20коли да чакаме шефа с платения гаэарски номер да се наговори и ние да му се помолим эа да миним/ и така нататък :lol: :lol: :lol:

Ти си пребил тоя селяка дето е направил задръстването? И това ти е най-голямата глупост?
Ти сигурно си почетен гражданин в Смолян :lol: :lol: :lol:

Колега айде да те помоля да не се цитираме и да не пишим кой какъв е :evil:

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пет 02 май 2008 8:30

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 18:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 02 май 2008 8:32

Най-голямата глупост, която шофьор може да стори - каране в доста нетрезво състояние. Няколко пъти и с пътници в колата...
За щастие, нищо не се случи никому.
Но - никога, никога повече! :oops:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 02 май 2008 9:02

vw_golf_2_dsl написа:Според мене човека е определил думата "селяк" не по местоживеене, а по държанието на въпросния човек, дето е задръстил.Айде със здраве

Така беше. Писах му ЛС да не спамим темата (че то бая спам си стана де)

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 02 май 2008 9:12

аз по принцип гледам да не правя много глупости.гледам да съм колегиален с другите щофЬори винаги се съобразявам с пътниците в колата и никога не карам пил дори и на 1 глътка бира.глупостите които правя е че винаги карам с превишена скорост и то тя най често е над 100км/ч градско :oops:

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Пет 02 май 2008 11:52

Най-големият ми грях е че карам много често (поне по 2 пъти в седмицата) пиян.Даже преди година ми взеха книжката за 3 месеца,но немога да се отърва от порока :oops:

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 02 май 2008 12:07

ми такива кат тебе са за затвор :evil:

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пет 02 май 2008 12:41

Miro de la Valcea написа:Най-големият ми грях е че карам много често (поне по 2 пъти в седмицата) пиян.Даже преди година ми взеха книжката за 3 месеца,но немога да се отърва от порока :oops:

ебаси.... аз се чувствам тъпо и ме е страх като пия една биричка и след 5 часа се качвам да карам , а тоя колега поне 2 пъти в седмицата..... ужас.... а иначе глупости колкото щеш.... не мен пък много много не ми се чака по светофари и доста често си позволявам да минавам на жълто или червено.... но иначе карам много внимателно и винаги с колан!!!! а и един път спрях зад един астън мартин на баучер , в последствие астъна беше изчезнал, а аз като се върнах в колата бях направил супер гадно задръстване.... но не се чувствам виновен, щот си отнесох доста псувни :)

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 02 май 2008 13:29

Аз не карам пил или пил не карам не знам как е, но най голямата глупост бе да направя ляв завой на забранено място и колата която завиваше към мен правеше десен и аз не виждам зад него и тръгвам и тряяяясссс спирачките едно камионче и аз светнах да изтегля по бързо за да няма търкаляния щото на там отиваше работата, добре че в дясно беше чисто и се изнесох максимално бързо, разминах се с камиончето на 1-2см.

А бях виновен и си признавам, мисля че това е единствения път до сега когато съм правил глупост, е може и да има други, но те са незначителни.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пет 02 май 2008 13:56

Преди няколко дни направих доста сериозно нарушение но нямаше как .. някво страшно задръстване (всички излизаха от София) и аз реших да мина цялата Малашевска в насрещното, всичко беше супер до края на улицата. Точно като стигнах светофара на Първа Българска Армия отсреща изкочи един самосвал.. пък и светофара светна зелено и аз се оказах между минаващите направо коли и смосфала :oops: :oops:
За щастие всичко мина добре пък и не чаках :P

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пет 02 май 2008 14:10

Да се изпикая на пътя, и да тегля по една дълга,на Българските пътища. :!: :!:

Изтървах обратен завой,секунда-две и щях да се натреса челно в Мерцедес... :cry:

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пет 02 май 2008 15:54

vesellin написа:1. Тръгнах да изпреварвам самосвал на завой, а срещу мен идваше тир... едвам се разминахме (още ми треперят мартинките)
2. Изхвърлих кутийка от редбул през прозореца :oops: :oops: :oops: (много мразя да се изхвърлят неща през прозореца.)

Смятай за второто, ако си пред мене, или ще има псувня, или ще те засека.... и аз незнам...много мразя някой да хвърля боклуци навън!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
пламен пасков
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот пламен пасков » Пет 02 май 2008 17:45

мене веднъж един така ме засече(мина си човека на червено),че аз се качих на тротоара,добре че бях с ладата и не ме беще яд за джанти и гуми,но като го подгоних.на 1-2-3 светофар фана зелено и не можах да го гепна,но на 4 тия сфетофар го хвана червено и то първа кола,че като го подпрях с ладата и газ,той спирачки ,аз газ и така докато не го оставих посредата на крастовишето.ак тогаз онзи набра смелост и излезе да се разправя,н докато излезе то светна зелено и аз си трагнах.и стана интересно оня тюфлек рещи да ме гони(смешка голяма)аз газ и гледам в огледалото,изчаках да ме настигне и на 1 метър и люс спирачки,така се закачи на теглича ,че се откачи чак след 100тина метра,дали не му падна и бронята.на следващото кратовище се отказа от мен и сви на нейде.А всъщност що го гоних,след като ме засече и аз му изсвирих,той се набра с колатата си,като ръката му бе6е навън със среден пръст поне 200 м.още сигурно сънува кошмари като види лада 5-ца.

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 02 май 2008 17:48

хехе и като се събуди ко стана:))))) :lol:

Потребителски аватар
пламен пасков
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот пламен пасков » Пет 02 май 2008 18:56

смешно а,ама тогава ми падна пердето и ми се губят моменти,а и както ми казват приятелите голям си КУКЕР(родом съм от Ямбол),от време на време ме хващат каастанчовите(лудите).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”