Надявам се темата да е за тук и да може някой да ми отогови с точност и какво точно трябва да се направи
Възможно ли е еликтричните машинки да прозорци да бъдат заместени с ръчни? Тоест с 2 думи като прост човек да кажа - искам да си направя така, че да си отварям прозореца с ръчка и да върта, отколкото с копчета електрично. Искам да си го направя поради проблемите с ел.машинките и повдигачите и да нямам повече проблеми със стъклата.
Ако е възможно да надявам на обеснение какво точно трябва да се направи
Благодаря
mod edit: vaskoto1
от ел. стъкла към ръчни?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
На 1-ния прозорец всичко си работи, на другия е заглавено стъклото да не пада надоля
На третия я се отвори, я не - само бучи от време на време
На четвъртия тези, които дигат правят проблем и не може да се дигне ако се свали - нужда от смяна на машинки
Затова ИСКАМ да си го направя с ръчки. Та как става?
На третия я се отвори, я не - само бучи от време на време
На четвъртия тези, които дигат правят проблем и не може да се дигне ако се свали - нужда от смяна на машинки
Затова ИСКАМ да си го направя с ръчки. Та как става?
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Winner25 написа:rapo_vd написа:А при мен когато не е на комтакт си работи шофиорската. Когато е запалена колата неще. Кажете как да го оправя?
И при мене е така, само че не шофиорската ами другата(предната от дясно). Свалях я, разглобих я занесох я да презапоят всички спойки - не се оправи
ами според мен са ви обаркани нещо кабилите за захранването, и когато запалите видяли ли сте дали стига ток до машинката?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
d.borimirov написа:ами според мен са ви обаркани нещо кабилите за захранването, и когато запалите видяли ли сте дали стига ток до машинката?
Не са объркани. Слагах дясната машинка на буксата на лявата врата - пак същото. В самата платка има някъв проблем, но не разбирам от електроника, а тука в околността няма кой да го оправи