Добър ден.
Ето какъв е проблема.
Разполагам с голф 3-ка.Новак съм не разбирам(притежавам голф от 15 дена).
Тези дни пътувах на дълго разтояие и преди да тръгна си проверих маслото в двигателя,антифриз,течност за чистачки-обичайните неща.
Карах някъде около 250 км в жегите и спрях на една безнзиностанция и усетих как предния капак пука.
След оглед отпред видях че системата ми изпуска антифриз.
Ето и снимка: http://img508.imageshack.us/my.php?imag ... 415qq7.jpg -това е от черната тапа разделена на четири.
Веднага доляг червен антифриз.
Но като се прибрах и погледнах казанччето пак беше на минимум.
Отидох в сервиз казаха ми да изчакам до другата седмица.
На мен колата ми трябва.
Та въпроса ми е може ли по някакъв начин да изолирам теча доката ми подменят в сервиза повредената част.
Някои ми казват доливай вода и не се плаши.Това колко е вярно???
Благодаря на отговорилите предварително.[/url]
Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
mod edit: vaskoto1
теч на антифриз.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Тази черната тапа разделена на четири се свалаля като се натисне надолу и се извади металната зегерка , чийто краища се виждат. На тапата има гумен О пръстен , който в магазина струва стотинки. Ако извадиш черната тапа всичкия антифриз отива на земята. Сам прецени сервиз или доливане и каране със страх от прегряване на мотора.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч на антифриз.
iron4o10 написа:Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
mod edit: vaskoto1
Васе, ти така го сплаши, че човеко си махна главната буква дори от началото, па и точка сложи

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Проблеми няма да имаш, но няма да направиш нищо!
Водата е под налягане и ще подлизва под силикона, както и да го обмажеш.
Отиди до магазина, купи си О-пръстена, развиваш капачката на разширителния съд, за да си сигурен, че си смъкнал налягането, завиваш я, за да не истича много и сменяш смело!
Става за скунди и едва ли ще загубиш повече от 1/2 литра течност в най-лошия случай.
Водата е под налягане и ще подлизва под силикона, както и да го обмажеш.
Отиди до магазина, купи си О-пръстена, развиваш капачката на разширителния съд, за да си сигурен, че си смъкнал налягането, завиваш я, за да не истича много и сменяш смело!
Става за скунди и едва ли ще загубиш повече от 1/2 литра течност в най-лошия случай.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”