Почистване на Джанти :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Колега няма ли де се разлепи тапицерията на тавана ако я изтъркам с Меглио ???
Ами при мен не се разлепи, но аз като така и така я бях свалил я подлепих със Хелмитекс на местата, където беше почнала да се разлепва... В този смисъл не знам, дали ако третираш тапицерия, която не е току-що подлепена, няма да има подобни проблеми, макар че аз силно се съмнявам.. Но ако не става дума за сериозно замърсяване пробвай с обикновено веро например или (ако е за нещо малко) със влажна почистваща кърпичка.
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
bomber написа:ВАН написа:Има и по-брутален препарат, ама с него трябва да се внимава!!!!!!
Пак е MEGLIO, но е в ЧЕРНА опаковка.
Внимавайте,че дори и разреден с вода, остава петна по боята![]()
На един познат му "сапунисахме" двигателя, но при плакненето пръсна на калника. Веднага изплакнахме, но си остави петънце![]()
![]()
е пак 4е не му е разял и двигателя- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
споко, колега, това все пак е препарат за печки и мивки, не е "пикрит" или някое друго всеразяждащо чудо.. Хубаво е, но не очаквай магии - Ако джантите са ти запазени и има само мръсотия по тях ще светнат, ако са надрани като мойте - и до утре да търкаш... някакъв феноманален ефект няма... просто стават чисти