въпрос за голф 4
-
- Автомобил: Сеат Ибиза
- Двигател: AGR
въпрос за голф 4
Като взема да паля там кадето показва колко километра си изминал изписва следното Service 1N5P какво означава това ?
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... rvice+1n5p
разгледай тази тема 4или 5 то мнение има как да го оправиш
успех дано е това 
разгледай тази тема 4или 5 то мнение има как да го оправиш

-
- Автомобил: Сеат Ибиза
- Двигател: AGR
Mury написа:Утре ше взема и аз да пробвам че вече ми къса нервите тваplemon написа:Здравейте,
Наскоро си купих POLO 1.9 SDI, 1998г. (полицейския модел). Понеже и аз имах проблем с нулиране на индикацията service INSP след преглеждане на форума и 2-3 разходки до колата за проби успях да се справя с проблема по следния начин:След това пуснах копчето, изключих от контакт и повторих операцията - тогава ми изписа service ----
- задържах натиснато копчето за нулиране на малкия километраж
- дадох на контакт
- без да пускам копчето изчаках около 10 сек. (тук при мен изписа service OIL)
При следващото даване на контакт видях, че индикацията вече е нулирана.![]()
Направих това което колегата е написал но нестана. Първо като го задържа копчето ми изписа service OIL но после като го направя пак не ми изписа service ----. Какво да правя?
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Естественно, Колегата не е описал правилно стъпките за изчисване на сервиза или маслото.
1.Преди да се даде на контакт се натиска копчето за нулиране на дневния километраж и така се дава на контакт, но копчето не се отпуска.
2. Излиза надписа "OIL"
3. Ако искаш да го нулираш (прави го на фабрично записаните 15 000) то завърташ копчето за настройка на часовника на дясно ( по часовниковата посока) и се задържа така около 2сек. Ще излезе "---" което означава, че вече е нулирано и започва да отброява от начало"
4. Ако искаш да се покаже надписа " INSP" то както колата си е на контакт и е в това меню на "OIL" кратко се натиска бутона за нулиране на дневния километраж и се показва "INSP"
5. Процедурата за нулиране е същата.
6. За да се излезе от меюто просто се изключва от контакт и готово.
Успех.
1.Преди да се даде на контакт се натиска копчето за нулиране на дневния километраж и така се дава на контакт, но копчето не се отпуска.
2. Излиза надписа "OIL"
3. Ако искаш да го нулираш (прави го на фабрично записаните 15 000) то завърташ копчето за настройка на часовника на дясно ( по часовниковата посока) и се задържа така около 2сек. Ще излезе "---" което означава, че вече е нулирано и започва да отброява от начало"
4. Ако искаш да се покаже надписа " INSP" то както колата си е на контакт и е в това меню на "OIL" кратко се натиска бутона за нулиране на дневния километраж и се показва "INSP"
5. Процедурата за нулиране е същата.
6. За да се излезе от меюто просто се изключва от контакт и готово.
Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”