vaskoto1 написа:БСМ благодарение на дадената им от мене обратна връзка отстраниха (надвам се при всички) един от основните проблеми с фулгруп-минаването на газ цилиндър по цилиндър-което гаси фулгрупа.
другото което промениха при мене във фърмуера е че има вече чекбокс за фулгруп-при него 4те дюзи почват да бачкат 2х2 вместо 4 заедно. съчетано с дюзи 4мм. се получи съвсем приятно укротяване на празния ход. и намаляване на тропането също...![]()
мисля да си поиграя с 3.5мм. но не ми остава време. с 4мм. саморегулирането се опъва и казва че са големи.
за метан не знам-аз принципно и от газ нищо не отбирам но ако не даваш обратна връзка за един продукт-той няма да се промени наникъде.
ако имаш конкретни оплаквания от тях-защо не им кажеш?
това е сладкото на местното производство-ние сме тия които могат да го направят перфектно.
я се пробвай да идеш до БРЦ да си оправят чиповете?
Абе 4 мм не са ли големи на моя човек за метан сложи кам 3 мм и после май ги разпроби още малко та я закрепи (за малко).
Точно каквото говоря има още да си оправят уредбата хореата от БСМ но и има уредби (неговоря за BRC за тех даже не съм запознат) които просто няма нужда да се хленчи на производителя те просто си работят.
Аз също бях фен на продуктите на БСМ дори предпочитам техните аларми отколкото китайските боклуци но като видях кита на уредбата, та той си е направо сбирщайн: първо кабелите са с различни дебелини (явно каквото имали такова сложили) и то тези дето търпят тивар са по тънки от колкото тези за някой датчици например както и за инжекторите са също с различни дебелини. Второ може да завършват с букси няма да се окъпи толкова много, ключа е някакси ГРОЗЕН. Трето диаметрите на маркучи, тойници и т.н в комплекта също не съответстват едни кам други и спрамо маркучите на колите.
Това сда дребни неща които допълнително правят впечатление (в случея лошо)
Ако имаш нерви да хлечиш на призводителя даваи но според мен те трябва да са по активни към решаване на проблемите отколото нбедоволните клиенти. Аз ако се бях опарил вероятно и аз щях да им хленча но не съм ангажиран лично към тях.
Но ме заитригува това дето са измислили за теб със фулгрупа само на твоя ком ли са го преработили, вобще софтуерно ли е направено или са вързали компа по друг начин (например да гледа два бенз. инжектора и да са казали на компа че е "семи секуент")