Цени на VW в USA
- enterprise
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много е изкушаваща цената, особено ако е на лизинг едва ли не по 700 лв.Въпроса е дали може да плащаш през Виза да кажем вноските, а и аз ще проверя как стои въпроса с минаването на границата и доставката и. И като разбера с точност ще пиша тук. Само се чудя дали не са с друг стандарт, както при машините им?
- Oizo_Zoizo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам ето такова инфо относно вноса на коли от САЩ.
Kingpin написа:, а после да направиш една застраховка, която специално за кабриото струва нещо от рода на $35 на година...
Що си мисля че е мнооооооогооооо повече от 35

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
мой написа:Kingpin написа:, а после да направиш една застраховка, която специално за кабриото струва нещо от рода на $35 на година...
Що си мисля че е мнооооооогооооо повече от 35...зависи според годините шоферлък - за 1 и 2 години с това кабрио спокойно могата да те ушият с 1500-1600$ на година.. и това без 'collision' т.е. каско.

От приятел с роднини в Америка разбрах, че има контейнери(за кораба) за три автомобила и цената за транспортирането му до нас е ок 2000$ +.
ц!...стажа се удостоверява с х'американски driving license...наистина не си заслужава освен ако не е много скъп автомобуил...варианта да си караш нова кола с щатски номера е добър ама ти падат гаранции маранции...разправии с куки...недай си боже някой ламаринен дамидж..блаблаа...по-добре да си имигрираш там направо ако те кефи да караш хубава и евтина кола 

- enterprise
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък открих такъв разяснителен сайт, разбира се предлагат и да ти извършат услугата за внос ама ми се види скъпичко
http://www.esr.bg/price.htm
http://www.esr.bg/price.htm
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
jims написа:dimovcheto написа:...отделно 10% мито, 20% ДДС, при късмет-технотест...
Ей тука е ключа за палаткатаОтделно и транспорт и човек сам може да си направи сметката колко и дали въобще ще е на +
Айде да смятаме например с примера от началото на темата Пасат VR6. Не съм гледал сайта на VW, но ако се предлага ще да е към 65 000 лева( само предположение) с някоя и друга екстричка. В САЩ: 36 000 долара= 45 000 лв.
2000 долара транспортен разход= 2500 лв. До тук 47 500 лв. 10% мито 4750 лв. Станаха 52250 лв. 20% ДДС на всичко това е 10 450 лв. Тотал към момента 62 700 лв. На това VR6 не знам колко му е двигателя, но ако приемем че мощността е към 190 киловата значи слагаме и акциз 11 400 лв., ако по смисъла на закона не е нов автомобил. И кво стана общо всичко пасатчето излиза 74 100 лв.
От Америка има смисъл да се купуват джипове. Например нов МЛ на около 20 000 мили там е 35 000 долара. С мито, акциз, ддс, доставка пак излиза по евтино от тук.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Kingpin написа:Голф 3 кабрио с VR6 мотор (заводски), производство края на 90-те и всички възможни екстри за модела на 35,000 мили върви около $2000 .... да не говорим, че състоянието му е просто перфектно, предвит пътищата им... какво да кажа повече....освен, че на него пише "Сделано в МеХико"....което е лесно да се преглътне предвит всичко останало...
![]()
Плащаш, взимаш ключовете и колата е твоя. Няма КАТ, няма данъчни...няма простотии. Само си длъжен да идеш до най-близкия супермаркет или мол и да си вземеш някакви номера, а после да направиш една застраховка, която специално за кабриото струва нещо от рода на $35 на година...
Колега май само малко си се пообъркал ... къде го видя това кабрио на 35000 мили за $2000? И след като я купиш и преглед си има, и данъци плащаш и DMVто не е в супермаркета дето дават номерата, а пълната застраховка (с каско) е според шофера и провиненията и това къде живееш тоест може да ти е $600 а може и $6000 а само ГО е $400 - $500 ама пак според зависи.
Аз знам че всичко което изброих е значително по лесно, по бързо и безболезнено от България, но е добре поне малко да сверим часовниците, щото такава утопия още не съм виждал.
- enterprise
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: