Пичове искам малко мнения за този двигател. Едно проучване дали сте доволни от него и разхода му най-вече. Знам че го слагат на поло и голфчета така че смятам доста от вас са запознати с него.
п.с. Няма нужда да коментираме пластмасовите колектори. Ясни са те.
Ами системата му за подаване на гориво е италианска и хич не е най-доброто италианско творение.
Аз бих ти препоръчал за поло 1.4 60 коня или 1.4 16V 100коня , там италиански шитни няма (това ми мение е много по ранно от покупката на сегашното ми поло )
Да, разгледах ги с търсачката но ако някой може да сподели само и конкретна информация за разхода и плюсове и минуси ще е добре. Без да ми препоръчвате други двигатели. Просто по темата. [/list]
Шкода Октавия, разход от 7 до 9,5/100 км., градско (Габрово), най-често около 8/100. Извънградско 5,8 - 6,1/100 км. при каране до 100 км/ч.
Проблеми до сега никакви за над 20000 км. Но и двигателя е на малко километри.
Засега сам мн доволен от мотора Градско (Софийско) ми дава макс 10/100 (варира в зависимост от задръстванията) , иначе извънградско без клима 4,5 с клима към 5,5 при средна скорост 110,120
Аз сьм с такьв мотор за сега само оборотите са ми правели проблем ,разхода е 7/100 изв.г и 8/100г.иначе общо взето сьм доволен от него и за 1,6 хубаво вьрви
Брато, във форума наистина има много писано за него, даже имаше и тема за дросела - търси в раздела за поло, много теми имаше, преди съм ги чел, когато бях със сеата.