Здравейте значи имам VW DERBY 1.1 карбуратор 4 скорости, дали мога ако намеря мотор 1.8 GTI да му сложа със 5 степенна кутия комплект еднакво ли е захващането на мотора и скоростите и трябва ли да се сменят и полуоските ?Въпросното дерби мисля, че всичко е същото като на Полото!Искам до го направя малка бегачка ама незнам дали ще стане, затова моля компетентни по този въпрос да помагат !!!благадаря на всички отзовали се и весели празници!
Леко оправих заглавието...
mod edit: Li4o
Смяна на двигател и скорости - VW DERBY
Става въпрос ето за тази кола, казаха ми че всичко е като на поло!
а мисля че гледах някъде по обявите такова с мотор 1.8 моно дали мога да му сложа на мойто такъв?благодаря
http://img.data.bg/i.php?id=937464&ctrl_id=gbvu1u
а мисля че гледах някъде по обявите такова с мотор 1.8 моно дали мога да му сложа на мойто такъв?благодаря
http://img.data.bg/i.php?id=937464&ctrl_id=gbvu1u
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Електроника няма кой зне каква, само часта на запалването, която се състои от няколко кабела. Елементарно е. При теб проблема е със скоростите и полуоските. Не съм запознат дерби има ли с 1.8л мотор ?
Но без да се пробва не може да се говори.Снимай коша да видим как е захващането на мотора и скоростите.
Но без да се пробва не може да се говори.Снимай коша да видим как е захващането на мотора и скоростите.
- ico_one
- Автомобил: golf mk2 G40
- Двигател: PY
- Контакти:
leonardo_vd написа:Електроника няма кой зне каква, само часта на запалването, която се състои от няколко кабела. Елементарно е. При теб проблема е със скоростите и полуоските. Не съм запознат дерби има ли с 1.8л мотор ?
Няма нищо общо дори с Голф 1-доста е по тясен и стаб щангата ще му попречи доста,абе общо казано е олелия

Смяна мотор!
Значи утре ще снимам коша и ще погладнете но по обявите в mobile.de видях един екземпляр с 1.8 моно, но незнам дали е оригинално така или е правен, дайте някакви идеи ако не става с 1.8 защото този мотор ми е малък и похарчва масълце
ico_one написа:Абе всичко става,няма нещо което да не става!!! Просто ти казвам че е доста разправия!От тук на татък ти си решаваш дали ще стане-имаш ли мерак ......
братле аз няма да го правя аз щото не съм монтъор, а ще търся подобен такъв да го сменя, ако наистина пасне всичко и става, незнам какви пари ще ми вземат но.... съм навит, ако имаш някакво друго предложение с какво да сменя този 1.1 карб. ?
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Няма невъзможни неща.Пари и нерви да имаш и всичко се постига.Аз говорих с един човек от форума каза че ще слага KR в дерби.Така че всичко е възможно.Друг въпрос е ,че ще идат много пари.Смятах и мойто да го стягам ама се отказах.Тва си са коли на 25 години.От тука нататък само ще иска няма да дава да знаеш