Относно казармата :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Lawyer
ами и аз сега съм в гвардията,вече съм натрупал почти 3 месеца служба и почти месец в гвардията.ти кога си се уволнил?аз съм в 1 ГПОВП (1-во гвардейско подразделение за отдаване на военни почести) и след около 3 месеца почваме да даваме карулджаци пред президентството,а най-якото е че всяка седмица има ГСП-нце ако не си наряд,а пък да не говорим за храната,всеки ден по 5 различни менюта за ядене и може би най-добрите условия за живот в цялата армия в БГ,единственото гадно е че няма лафка
Иначе всичко е перфектно,немога да се оплача 
ами и аз сега съм в гвардията,вече съм натрупал почти 3 месеца служба и почти месец в гвардията.ти кога си се уволнил?аз съм в 1 ГПОВП (1-во гвардейско подразделение за отдаване на военни почести) и след около 3 месеца почваме да даваме карулджаци пред президентството,а най-якото е че всяка седмица има ГСП-нце ако не си наряд,а пък да не говорим за храната,всеки ден по 5 различни менюта за ядене и може би най-добрите условия за живот в цялата армия в БГ,единственото гадно е че няма лафка

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала написа:Я да те изпитам набързо дали си мъж.Колко вдигаш от лежанка и колко издържаш в леглото gruebel
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕбаси критерия.Ти ме уби.Не се обиждай ,но според мен това е последното нещо което определя мъжът.Според мен да се държиш мъжки дори когато губиш ,да държиш на думата си и да имаш куража да направиш това което трябва.Е това са едни от основните критерии според мен.И не забравяй пред куршума всички сме равни.Така ,че и 200 да вдигаш е все тая.