Багажника ми има конденз...
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Багажника ми има конденз...
Като надигна кичето наий-вече около резервната гума е осеянао с капчичи вода и нз от къде.Вчера оплътних 2 големи тапи със силикон едната от които излиза някакъв кабел от нея и е над резервоара.Не е валяло вчера и днес пак има конденз
Някой сблъсквал ли се е с този проблем.
и ака да как го е оправил 
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вътрешното уплътнение гледай , външното на стъклото ако си изгнил под него може да се пълни с вода в капака....
стоповете пускат водица...
надписи и емблеми...
онзи ден при боядисването на един голфец се наложи да китосвам целия ръб под левия стоп...от там където се съединява маската имаше малки дупчици и се пълни с водъ...
панела на гърлото на резервоара...пак ако е гнилоч...
капака който покрива горивната помпа (при тебе само поплавъка на бензиномера)....от там може да влиза вода ако не е ъплътнен...при мене влизат камъни и пясък...
ъъъъъъъъъъъъ ку съ сетя за още нещо ще пиша
надписи и емблеми...
онзи ден при боядисването на един голфец се наложи да китосвам целия ръб под левия стоп...от там където се съединява маската имаше малки дупчици и се пълни с водъ...
капака който покрива горивната помпа (при тебе само поплавъка на бензиномера)....от там може да влиза вода ако не е ъплътнен...при мене влизат камъни и пясък...
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:вътрешното уплътнение гледай , външното на стъклото ако си изгнил под него може да се пълни с вода в капака....
надписи и емблеми...
Но странното е ,че дори и да не вали има конденз
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Boyan Yordanov написа:Колега и на моята 2ка е така давай газ и си свиркай няма да се жениш за тази кола
как да си свирка като в колата му ще засмърди на мухъл след време....в най-добрия случай на мухъл де....
bomber написа:Тва го изключвамеSmoke написа:може да задържа влага![]()
като нямах найлони по вратите месец след дъжда имаше влага в колата
кое изключваш?аз не съм казал че през вратите ти се пълни багажника...просто че и да е покапвало преди месец може още да е влажно
здрав ли ти е коша на резервната гума?
и изобщо гледал ли си го от къде може да тече
- idoll
- Автомобил:
- Двигател:
....
колега отпуши си отворите за отичане на вода в багажника,изсуши мокета че наистина много лошо ще се разсмърди.задължително да изсушиш мокета,защото задържа много вода и ще има да се чудиш....
поздрави
поздрави
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:Boyan Yordanov написа:Колега и на моята 2ка е така давай газ и си свиркай няма да се жениш за тази кола
как да си свирка като в колата му ще засмърди на мухъл след време....в най-добрия случай на мухъл де....bomber написа:Тва го изключвамеSmoke написа:може да задържа влага![]()
като нямах найлони по вратите месец след дъжда имаше влага в колата
кое изключваш?аз не съм казал че през вратите ти се пълни багажника...просто че и да е покапвало преди месец може още да е влажно![]()
здрав ли ти е коша на резервната гума?
и изобщо гледал ли си го от къде може да тече
Да гледал съм!Найлоните на вратите сам ги сменял скоро
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”