Golf 3 VR6???
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Oxyde написа:сори че ще ти се намеся в темата..ма то явно на всеки от нас му се иска да си вземе ВР6,аз не оставам по назад,та доста време прекарах в мобилето,аз обаче в търсене на Корадо ВР6...и горе долу читаво за 2500Е ...ма тоя акциз кърти от всякаде...направо ме удариха по главата с тия 6 бона
...явно както казаха колегите..16в..и тфа е за сега...
Естествено, че ако ще е VR6, трябва да е Corrado! Аз постоянно търся начини да си вкарам едно Corrado VR6 от чужбина и някакси да избегна тоя акциз, ама още не съм открил подходящият.

P.S. Вече ми се "повръща" от звук на четири цилиндъра, само от 5 нагоре!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
fast_t написа:Относно колегата, който е пуснал темата, единственият евтин начин, който се сещам да се сдобиеш с VR6, без да се плаща акциз е да купиш за малко пари някой потрошен Golf VR6 от България и да си внесеш двигател от чужбина, като от старият двигател ползваш само блока(заради номера). Това също е свързано с пари и ядове, но зависи как уредиш нещата.
P.S. Вече ми се "повръща" от звук на четири цилиндъра, само от 5 нагоре!!!
евтин варянт свързан с VR6 май няма за сега, но се стремя колкото може да намалиме разходите свързани с него.
за мотор от чужбина и аз си мислех, но малко по различен варянт - какво ще стане ако вкарам колата и не й платя акциза... просно няма да мога да я регистрирам, нали?след това се купува регистрация от потрошена VR6 и натам се сещате.но това разбирасе е незаконно и еднавли ще го направя

...а за звука просто съм без коментар!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Знам го тоя ВР6 нали аз щях да го взимам,ама добре,че не го взех щот глей кфо стаа от преди 6-месеца се развали и още е по сервизитеKalinn написа:Аз работя в автосервиз и в момента има еда разглобена ВР6 само,че 174к.с. Колата има клима,ел.стъкла,кожа и яка музика.Собстреника на колата я продава за 6500лв. и всичко е платено.Така,че си направи сметка,на мен ми предлагаха да ми вкарат ВР6 за 2000лв. без акциз.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Всеки Голф VR6, който е синхро е с 2.9 190 кс!
Но по динамични показатели (0-100 км/ч) е малко по-зле от колкото 2.8 174 кс на предно.
Ако сложиш грубо акциза, че е 5000 лв - ето ти една обява за Г3 4х4 VR6 за 3 бона ЦЪК
Но по динамични показатели (0-100 км/ч) е малко по-зле от колкото 2.8 174 кс на предно.
Ако сложиш грубо акциза, че е 5000 лв - ето ти една обява за Г3 4х4 VR6 за 3 бона ЦЪК
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Има и друг вариант за бегачка без акциз,вижте на какво попаднах скоро http://vbox7.com/play:d55268fe нищо лично към бензинките

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”