Мнение за тези фарове на In.Pro
ре
gogata66 написа:каква е цената на тези ако не е тайна
В Редлайн Тунинг Хелла-та е 720 лв., но се намират за около 500 лв. на други места

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Да наистина тези са добри,а и са различни от другите.Вече всяка втора 4ка е с Ангелски очи.Не обиждам никого които има такива или нещо от сорта,даже и на мен ми харесват и то много даже-те затова се слагат.Но като е по-различко е добре.Нещо не мога да намеря из колямата си колекция от снимки как светят тези иначе са добре.
Аз лично харесвам и ти препоръчвам едни такива:маи не са ангелски очи,а четох някъде че ги наричат Демонски очи(мога и да се бъркам) но повече ми харесват от Ангелските очи.
Лошото е че незнам колко им е цената.Но няма да са много евтини.Ако бъркам някои да ме поправи.
Иначе добър избор си направил със тези,но те съветвам с Демонските очи.Успех с фарчетата.
Аз лично харесвам и ти препоръчвам едни такива:маи не са ангелски очи,а четох някъде че ги наричат Демонски очи(мога и да се бъркам) но повече ми харесват от Ангелските очи.
Лошото е че незнам колко им е цената.Но няма да са много евтини.Ако бъркам някои да ме поправи.

Иначе добър избор си направил със тези,но те съветвам с Демонските очи.Успех с фарчетата.

- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Re: re
Znajko написа:ОК, но като качество как са?
InPro като цяло правят добри неща, но за тези фарове специално незнам дали има някой който да ти каже, защото май никой няма такива

ре
Seth написа:Колега поне си сигурен че са in.pro a не някои китаиски буклук като FK !!!Имам в предвид , че ако ги порачаш по нета може и да доиде кутия на FK aма фара да не е FK !!!
FK Automotive са гернамска "опаковачна" компания. Фаровете им се произвеждат от тайванците Сонар и Депо