Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Чет 24 апр 2008 13:10

ISRalien написа:
skyfx написа:Вчера по магистралата за Пловдив на 80-ят км. преди ОМБ ме заковаха със 145 км. Резулатата е 30 лв. акт без отнемане на точки.
Това добре,ама аз взех да споря,защото други хвърчаха със 160 и повече докато ми пишеха акта.
Ченгето ми отвори колата и ми показа какво правят 10 дни по негово думи.
Вътре имаше още един радар с камера и монитор.
Думите му бяха:
- Как мислиш,че ще ги спра от най-лявата лента.На теб акта сега,а на другите до 3 месеца по пощата.
И почна да ми говори,че всичко се записва и не може да ме пусне,въпреки голямото желание да почерпя.
Така че внимавайте по магистралите.

Като се замисля добре, че ги има тия хора и тия камери, че иначе не ми се мисли какво клане щеше да е по пътищата. Айде сега освиркайте ме как може да защитавам катаджиите.

Абе колега какво работиш в КАТ :?: mhihi
Прав си, камерите (ако знаеш, че ги има) те карат да се съобразяваш с тях поне малко :wink:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 24 апр 2008 13:24

малко информация и за Врачанскио край,Мездра-Враца :arrow: като започнеш да качваш "баира" от ляво седи един тъмно син автомобил със снимащо устроиство,онзи ден ми направиха фото и да ви кажа ме е страх да си отворя пощата че може и да ми приберат книжката :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 апр 2008 19:30

jetttlii написа:
ISRalien написа:
skyfx написа:Вчера по магистралата за Пловдив на 80-ят км. преди ОМБ ме заковаха със 145 км. Резулатата е 30 лв. акт без отнемане на точки.
Това добре,ама аз взех да споря,защото други хвърчаха със 160 и повече докато ми пишеха акта.
Думите му бяха:
- Как мислиш,че ще ги спра от най-лявата лента.На теб акта сега,а на другите до 3 месеца по пощата.
И почна да ми говори,че всичко се записва и не може да ме пусне,въпреки голямото желание да почерпя.

Като се замисля добре, че ги има тия хора и тия камери, че иначе не ми се мисли какво клане щеше да е по пътищата. Айде сега освиркайте ме как може да защитавам катаджиите.

Абе колега какво работиш в КАТ :?: mhihi
Прав си, камерите (ако знаеш, че ги има) те карат да се съобразяваш с тях поне малко :wink:

Програмист съм, не ми ли личи? :shock

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Чет 24 апр 2008 20:54

Думите му бяха:

Преди четири дена пътувах от София за Ст.Загора и на втората писта за самолитите където е ограничено на 80 км. ме спряха с 116 км. или поне така пишеше на радара. И ми показва за надвишаване над 30 км. - 100лв. и без книжка за 1 месец. Изпаднах в паника! К`во праиме сега!?!? Незнам какво им стана, но полицайте ме пуснаха ей така без нищо да ми искат дори :D
Връщам се от Ст.Загора за София и на някакво кръстовище в Ст.Загора преди да тръгна за магистралата има знак стоп. Оглеждам се на ляво за идващи коли понеже знам, че съм без предимство и веднага след крастовището - полиция! - Що не спря на знак Стоп? А то беше и на смрачаване леко тъмно и въобще не го бях забелязал - казвам им го и те - бля-бля-бляя аре бегай и да внимаваш, че ни е омръзнало да ни викат за ПТП на това кръстовище. И аз бегам :lol:

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 24 апр 2008 22:29

патува се с наще за морето и викам на бащата дай да карам дай да карам и нашия дава :D няма и една минута и преди карнобат ли беше каде беше в някво кат село и ма спират.и аз такав от няма и 2 месеца с книжка и земи тоя гипс :D.слизам и са почва с вапроса: "къде се намираме в момента ? ми нз..."намираме се в населено място..." :shock :D викна ма при тях да видим кво ще стане и ми показва на радара 75 и дрън дрън 5 минути морал и нищо само ма записаха в няква тетрадка и вика понеже сме ти сефтето няма да та глобяваме и айди до скив :D

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 25 апр 2008 6:25

vanko_VW написа:малко информация и за Врачанскио край,Мездра-Враца :arrow: като започнеш да качваш "баира" от ляво седи един тъмно син автомобил със снимащо устроиство,онзи ден ми направиха фото и да ви кажа ме е страх да си отворя пощата че може и да ми приберат книжката :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

преди седмица спрях след враза посока мездра на едно темпо да заредя и до мен спира ей тоя хюндай пони тъмно син всички жамове тунинг черни и гледам на таблото един радар. слизат 2-ма с жилетки от него и влязоха д апият кафе. номера му беше нещо от сорта 3334

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 25 апр 2008 8:50

arrougance написа:патува се с наще за морето и викам на бащата дай да карам дай да карам и нашия дава :D няма и една минута и преди карнобат ли беше каде беше в някво кат село и ма спират.и аз такав от няма и 2 месеца с книжка и земи тоя гипс :D.слизам и са почва с вапроса: "къде се намираме в момента ? ми нз..."намираме се в населено място..." :shock :D викна ма при тях да видим кво ще стане и ми показва на радара 75 и дрън дрън 5 минути морал и нищо само ма записаха в няква тетрадка и вика понеже сме ти сефтето няма да та глобяваме и айди до скив :D

Ами ти добре си се разминал, но внимавай, че точно в такива села е много опасно. Излизат деца, старци, животни и изобщо не гледат.

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 25 апр 2008 13:26

да колега Хюндай е но мисля че номера е 0900,а бензиностанцята е Ромпетрол

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 06 май 2008 10:08

Гедям масово слагат нови камери по кръстовищата :? Някой да знае нещо :?:

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 06 май 2008 12:05

на кръстовището на пушкин и околовръстното са сложили камера?!?!? не я бях забелязал до сега!!!

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Вто 06 май 2008 18:15

Почнали са яко да слагат камери през почивните дни.
Ве4е има на: Стамболийски при Св. Неделя; На Раковски и Патриарха при 1-ва Градска (мисля, че 1-ва беше).

Видях и на още места, но в момента не мога да се сетя.

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Вто 06 май 2008 21:03

Еее имало и свестни катаджии явно

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 06 май 2008 22:10

аз съм доста притеснен вече с тия камери и си чакам реда :( , но имам един въпрос, не трябва ли да се поставят знаци, че ни снимат, иначе мисла е незаконно :idea:

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 06 май 2008 23:34

А какво става, ако не живея вече на адреса дето ми е на личната карта и съответно няма как да си получа известие за евентуален акт, някой знае ли.. Че онзи ден в гората на симеоновско (към студентски) бяха спрели в една просека и си седяха само, сигурно са снимали, добре че заради един отпред "само" с към 70 минах :oops: Не направиха ли вече да се проверява в интернет за глоби, кво се мотат ... :roll:

Потребителски аватар
hellforge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hellforge » Съб 10 май 2008 0:32

а на НДК,под моста и въобще на цялото кръстовище при Хилтън има ли? аз не забелязах,освен ако не са скрити.понеже няколко пъти минавам на червено,а нямам писмо все още :)

Върни се в “Пътеводител”