Размер джанти на Derby/ Polo 1983 година
Размер джанти на Derby/ Polo 1983 година
някой може ли да ми каже какъв размер са ми джантите на Дербито, за да знам какво да търся благодаря предварително !
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Размер джанти на Derby/ Polo 1983 година
yso_derby написа:някой може ли да ми каже какъв размер са ми джантите на Дербито, за да знам какво да търся благодаря предварително !
13" 4.5j - 4x100 абе кажи за VW... с 4 дупки.. и знаят...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Стават от Рено ,спор няма ,ама не е много гуд работата,защото на рено централният отвор е 60мм ,а на VW е 57 мм и напрактика джантата се държи единствено на болтовете си. Сега верно ,че трябва да е страшно голяма дупка за да се строшат и 4-те болта и джантата а фръкне ,ама на теория не е нещо невъзможно. Друго си е ако джантата опира и на още едно място 

- lexx2002
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Стават от Рено ,спор няма ,ама не е много гуд работата,защото на рено централният отвор е 60мм ,а на VW е 57 мм и напрактика джантата се държи единствено на болтовете си. Сега верно ,че трябва да е страшно голяма дупка за да се строшат и 4-те болта и джантата а фръкне ,ама на теория не е нещо невъзможно. Друго си е ако джантата опира и на още едно място
Слагаш си центрираща втулка и проблема е решен.Аз на моите джанти си ги направиг на струг и няма грижа вече 2 години.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”