въпрос - service INSP
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Колеги,я дайте някое друго предложение,защото пробвах всички посочени обаче при мен не става.Постоянно си мига това "serice INSP" мама му стара и неще,а съм го замъчил от вчера,а и не искам да ходя да давам пари по сервизите да им пълня гушките на мотьорчетата,при положение,че мога да го направя сам.Иначе си занулява дневния километраж без да се мести копчето на ляво или дясно,което значи,че си работи без проблеми и без никакви цаки
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Днес смених маслото и ми нулираха мигащата индикация за смяната. Питах оня пич как го направи, но той се усмихна и ми вика: Аз питам ли те ти какво бачкаш и как го правиш?
Прав си беше.
Иначе всичко си беше включено в цената, защото гледам, че на някои са им искали пари. 45 лв. масло, филтър, труд и т.н.
Прав си беше.

Иначе всичко си беше включено в цената, защото гледам, че на някои са им искали пари. 45 лв. масло, филтър, труд и т.н.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- simion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, тези дни и ние купихме VW Polo 3f, 999, 50 к.с.
Оправих проблема по описания по-долу начин.
Иначе бяхме сменили всичко, но това Service INSP продължаваше да си мига. Фатката е такава - трябва да нулираш мигалката, дори да си сменил всичко и да нямаш проблеми. А монтьорите не бяха я нулирали.
Успех
Оправих проблема по описания по-долу начин.
Иначе бяхме сменили всичко, но това Service INSP продължаваше да си мига. Фатката е такава - трябва да нулираш мигалката, дори да си сменил всичко и да нямаш проблеми. А монтьорите не бяха я нулирали.
Успех

plemon написа:Здравейте,
Наскоро си купих POLO 1.9 SDI, 1998г. (полицейския модел). Понеже и аз имах проблем с нулиране на индикацията service INSP след преглеждане на форума и 2-3 разходки до колата за проби успях да се справя с проблема по следния начин:След това пуснах копчето, изключих от контакт и повторих операцията - тогава ми изписа service ----
- задържах натиснато копчето за нулиране на малкия километраж
- дадох на контакт
- без да пускам копчето изчаках около 10 сек. (тук при мен изписа service OIL)
При следващото даване на контакт видях, че индикацията вече е нулирана.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Момчета,моят проблем се реши,но с много опити и най-различни варианти ето така:
-натиснах копчето за нулиране надолу и го завъртях на дясно
-дадох на контакт и мигащата "serviceINSP" спря да мига
-след около 20 сек. държане без да пускам копчето и без да гася от контакт ми изписа "service ---",пуснах копчето,а надписа "service",който е между дневния и постоянния километраж изчезна от дисплея
-изключих от контакт,на следващото даване на контакт нямаше и помен от тези надписи
Дано да съм помогнал на някой с моя вариант,защото е малко по-различен от другите,а с техните методи не ставаше
-натиснах копчето за нулиране надолу и го завъртях на дясно
-дадох на контакт и мигащата "serviceINSP" спря да мига
-след около 20 сек. държане без да пускам копчето и без да гася от контакт ми изписа "service ---",пуснах копчето,а надписа "service",който е между дневния и постоянния километраж изчезна от дисплея
-изключих от контакт,на следващото даване на контакт нямаше и помен от тези надписи
Дано да съм помогнал на някой с моя вариант,защото е малко по-различен от другите,а с техните методи не ставаше
Здравейте, появяването на Service INSP съобщава, че колата е изминала 15000км след последното нулиране на функцията за известяване. Това съобщение припомня, че колата е желателно да се закара на сервизна проверка, диагностика ... Появяването на Service OIL се появява след 7500км след последното нулиране на функцята за известяване. Това напомня, че е желателно да се смени маслото на двигателя. Тези съобщения са напомнящи и не са никакви грешки на компютъра. Нулирането става по следния начин - давате на контакт с ключа, натискате бутона за нулиране не километрите, държите го, изключвате и пак давате на контакт, без да пускате бутона за нулиране на километрите. След второто даване на контакт с ключа държите околко 5 секунди докато се появи на мястото на INSP съобщение ---- Тогава пускате бутона и изключвате. Това е. Следващото включване на припомнящата функция ще е след 15000км. Това нещо е обяснено в техническата характеристика на колата. Успех на всички и приятно каране.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос - service INSP
Колеги,кажете как се удължават километрите на OIL i INSP ,пробвах всички изброени начини но не става...колата е А3 тди,като часовника се сверява от бутона с издърпване...пробвах всичко.Остават 1100км,дали може за това да не влиза в сервизното
- zezo21
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос - service INSP
Клеги аз съм със голф 4 тди 98г. 110 коня. и надписа не се маха и не се маха и със обеснения и копчета от всички вас. и при мен нз защо бутон В се варти само на ляво и дясно и майче неможе да се натиска (освен ако не е развалено нещо нз). даже нз как да си настроя часовника. НО НАДПИСА ИЗЧЕЗНА със следните деиствия и пот от челото и много опити.
При мен стана с : натискаш и задържаш бутон А даваш на контакт и изписва OIL завърташ бутон В на дясно и изписва ---- след това натискаш и пускаш бутон А след което изписа INSP и пак завърташ бутон В на дясно и изписва ---- изключваш от контакт, и при следващ контакт надписа го няма.
това е. дано не връщам много стара тема но да помогна на някой с GOLF 4 който неможе да се опражи с инстукцийте на колегите.
При мен стана с : натискаш и задържаш бутон А даваш на контакт и изписва OIL завърташ бутон В на дясно и изписва ---- след това натискаш и пускаш бутон А след което изписа INSP и пак завърташ бутон В на дясно и изписва ---- изключваш от контакт, и при следващ контакт надписа го няма.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”